Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

Po završetku škole u Njujorku fokusirao se na audicije za uloge u filmovima, mada je istakao u nekoliko intervjua da mu je činjenica što je poreklom iz Poljske mnogo otežavala da pronađe posao, naročito kada pročitaju njegovo prezime. Doduše, imali smo prilike da ga gledamo u filmovima kao što su Elliot Loves, Daddy’s Boy, The Pretenders kao i u tv seriji The Blacklist.

View this post on Instagram

Gone summer and a thirst for fall.

A post shared by Antoni Porowski (@antoni) on

U međuvremenu je radio kao kuvar kako bi imao novca za stan, ali mu nije bilo strano ni da radi kao dostavljač u jednom poljskom restoranu. Vredno je gradio svoju karijeru u ugostiteljstvu kao konobar i kuvar, dok na kraju nije dostigao poziciju menadžera restorana BondSt koji je uglavnom služio sushi.

Pre nego što je dobio posao u tv showu Queer Eye, živeo je u komšiluku sa prvobitnim kuvarom originalnog showa Tedom Allenom, koji trenutno radi na Food Networku. Njih dvojica su brzo postali prijatelji, a jedno vreme je Antoni radio za Allena kao njegov lični kuvar.

Nakon postignute popularnosti u ovom showu, Porowski je sklopio i dogovor sa Houghton Mifflin Harcourtom i objavio za njihovu izdavačku kuću svoju prvu knjigu recepata na proleće ove godine. Takođe je trenutno i u procesu otvaranja svog restorana The Village Den, koji je zamišljen kao fast food casual restoran u West Villageu, Njujork.

View this post on Instagram

Meal prep. 📸@alizajsokolow

A post shared by Antoni Porowski (@antoni) on

Prošle godine je zahvaljujući svom radu na Queer Eye sa svojim kolegama iz showa osvojio i svoj prvi Emmy za istaknut reality program na televiziji, a ove godine i nominacije za ovaj show na istoimenoj dodeli nagrada.

Antoni se izražava kao seksualno fluidan, a trenutno je single nakon što je raskinuo vezu od godinu dana sa dečkom Trace Lehnhoffom. Pre toga je bio u vezi čak sedam godina, takođe sa muškarcem.

U svojoj prošlosti se borio sa zavisnošću, iako nije rekao šta je tačno u pitanju. Pretpostavlja se da je u pitanju problem sa alkoholom, nad kojim trenutno ima kontrolu s obzirom na to da se ističe kao ekspert za vino.

Da li je Antoni Porowski i tvoj #ManCrushMonday?

Rezultati ankete

loading MAN CRUSH MONDAY: Antoni Porowski Loading ...

izvor naslovne fotografije: instagram.com/antoni

Jovan

Editors choice