Brad Pitt je američki glumac, filmski producent, Strelac u horoskopu i naš #ManCrushMonday!

Iako ima 55 godina, Brad Pitt koji je ukrao srca mnogih žena širom planete je i dalje jedan od najseksipilnijih muškaraca ikad, a ako nam ne verujte, jednostavan Google search će vam pokazati da ovaj glumac i dan danas drži ovu “titulu”.

Prvenstveno je primećen u filmu iz 1991. godine pod nazivom Thelma & Louise, iako su njegovi prvi ozbiljniji visokobudžetni filmovi bili drame A River Runs Through it, Legend of the Fall i horor film Interview with the Vampire. Kritičari su ga počeli hvaliti nakon njegovog performansa u filmu Seven i filmu 12 Monkeys, iz 1995. godine, za koje je kasnije dobio svoj prvi Golden Globe i prvu Oscar nominaciju.

Film Fight Club iz 1999. godine ga je označio kao jednog od najseksipilnijih plavušana, ali moramo priznati da su mu ipak bolje legle uloge u filmovima Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve Ocean’s Thirteen, iako je najveći komercijalni uspeh doživeo ipak u filmovima Troya Mr. & Mrs. Smith gde je upoznao svoju drugu ženu Angelinu Jolie, zbog koje se razveo od Jennifer Aniston sa kojom je prethodno bio u braku.

Kao producent je osvojio Oscar nagradu za film 12 years a Slave u kategoriji najbolji film.

U javnom životu je istaknut kao jedan od najuticajnijih i najmoćnijih ljudi u američkoj filmskoj industriji. Otac je čak šestoro dece koje ima iz braka sa Angelinom Jolie, od čega je troje usvojene dece, a troje biološki njihovo.

Iako su u vezi od 2005. godine zvanično, ovaj par je stao na “ludi kamen” 2014. godine tek, ali zbog čestih svađa i neslaganja se razvode ove godine, iako zvanično nisu zajedno od 2016. godine.

Comments