Giuseppe Giofre je jedan od glavnih plesača u industriji zabave i Jarac u horoskopu.

Rođen je u malom gradu od samo 20000 stanovnika – Gioia Tauro, Italiji. Godine 2014. se seli u Los Angeles kako bi vijao svoj san, da bude jedan od najboljih plesača na svetu. Do sada je imao priliku da se proslavi kao plesač Taylor Swift, za kojim su svi odlepili kada su ga videli na njenom koncertnom filmu u decembru prošle godine, ali je plesao i za zvezde kao što su Camila Cabello, Britney Spears. Trenutno je na turneji sa Jennifer Lopez! 

Ima čak i tetovaže, na desnom ramenu njegov omiljeni citat “Never stop dreaming”, dok na rebrima ima istetoviran tekst pesme Circus, Britney Spears – “I feel the adrenaline moving through my veins, spotlight only if I’m ready to break”. Jako je vezan za svoju porodicu, tako da ga na njegovom Instagram profilu možemo često videti u ulozi ujaka, kao i ostatak njegove porodice.

Imali smo priliku da popričamo malo sa ovim atraktivnim plesačem, a šta je to imao lepo da nam kaže možeš da pročitaš u nastavku.

WANNABE MAGAZINE: S obzirom na to da si toliko mlad, koliko je bilo teško da napustiš svoju zemlju kako bi radio na ostvarenju svog sna i šta imaš da poručiš ljudima koji planiraju da urade isto?

GIUSEPPE: Bilo je veoma teško, ali sam morao da pratim svoje snove. Želeo sam da ostvarujem svoje snove, da živim strastveno svoj život dok radim na tome da moje želje postanu stvarnost. Uvek veruj u sebe, u svoje snove i nikad ne prestaj da sanjaš, jer ako nešto zaista želiš i vredno radiš na tome – dobićeš to.

Veoma si poznat u industriji zabave, radio si kao plesač za fantastičnu Taylor Swift, ali si takođe plesao i za mnoge druge artiste kao što su Camila Cabello, Britney Spears itd. Koji posao od ovih ti je bio najinspirativniji za tebe kao plesača?

Raditi za Taylor je apsolutno fantastično jer je ona jedno neverovatno ljudsko biće. Britney je za mene uvek bila vrhunac mog sna i kada sam napokon dobio priliku da budem u istoj prostoriji sa njom i da plešem za nju, to je jednostavno najbolja stvar koja mi se dogodila u životu.

Trenutno vredno radiš na letnjoj turneji JLO, koliko je teško spremiti se za turneju poput te?

Jennifer je jako fantastična žena i jako veliki profesionalac, pre svega ostalog što ona jeste. Turneja je mnogo zabavna, ali i teška. Toliko ima plesanja u showu, tako da definitivno možemo da koncert okarakterišemo kao show pun energije koju vam svi kao ceo tim donosimo.

Kada si znao da je ples tvoj životni poziv?

Moja mama je znala mnogo pre mene i zahvaljujući njoj sam počeo da idem na časove plesa već sa sedam godina.

Deluješ veoma povezano sa svojom porodicom, a nedavno si postao i ujak, koliko na tvoj život generalno utiče što si toliko od njih udaljen?

Veoma je teško, mnogo volim svoju porodicu i veoma smo bliski. Biti ovoliko udaljen od njih me je na neki način nateralo da shvatim da je PORODICA apsolutno najbitnija stvar na svetu za mene. Ništa ne može da se poredi sa tim, uvek govorim sebi da je porodica mnogo bitnija od onoga što radim. Da, postao sam ujak, imam nećaku i novorođenog nećaka kog još uvek nisam upoznao, i ne mogu da dočekam da ga vidim, nadam se da ću uskoro imati i tu priliku.

Comments