Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Potpuno je sigurno da danas verovatno nema osobe kojoj ovo ime nije poznato. Ako treba malo podsećanja, probajmo ovako: živahne plave oči, bakarna kosa, čekinjasta brada i razoružavajuće blistav osmeh. Oh, i da, odnedavno oženjen švedskom slatkicom Alisijom Vikander. Ring a bell? Jasno da da.

Njegov najnoviji film “The Snowman“, triler smešten u Oslu, u režiji Tomasa Alfredsona, pomalo je naivna triler-horor-misterija o detektivu Hariju Holu (Fasbender), koji se pored zavođenja reda u gradu bavi i ličnim problemom alkoholizma, i otkrivanjem serijskog ubice. U “The Snowman” ima svega od identičnih blizanaca, motorizovanih garota, ozbiljnih povreda i začuđujuće velike količine muzike Aphex Twina. Ima svega, ponajmanje snage i smisla,  no Fasbendera što se tiče on je bio profesionalan, ali znamo da može daleko više od toga.
U suštini, ovaj film je retko pogrešno skretanje, u blistavoj karijeri ovog glumca, što ne bi bio problem da je slučaj usamljen i da pre njega nije bila serija fejlova poput filmova “Assassin’s Creed”, “Alien: Convenant” itd. Međutim, činjenica je da za to ne treba kriviti glumce, koliko pad kvaliteta na uštrb kvaniteta, brzinu filmske industrije i neusklađenost objavljivanja  što dovodi do toga da se u roku od godinu dana zaređa više filmova sa istim glavnim glumcem, pa tako neretko svakih par meseci imamo novi talas razočaranja. Međutim to i jeste zamka, i razlog zašto bi se trebalo podsetiti Fasbendera kao onog što jeste. 

Editors choice