Britanska manekenka i glumica Cara Delevigne oprobala se u još jednom poslu koji vezuje za hedonizam, i u koji se upustila sa svojim sestrama Poppy i Chloe – a to je kreiranje njihove prve linije Prosecca! Ovo je prvi zajedniči poslovni poduhvat sestara, iako im se poslovne branše inače preklapaju, a svoj Prosecco nazvale su “Della Vite”, što u isto vreme u prevodu sa italijanskog jezika znači “od vina”, ali je i zanimljiva igra rečima koja zvučno podseća na njihovo poznato prezime.

Na ovaj način sestre su želele da daju omaž mnogim dragim porodičnim okupljanjima i proslavama koje su se ostvarile uz Prosecco, i da ostave svoj trag u istoriji ovog pića koje je u Britaniji doživelo veliku popularnost iako nije poteklo iz nje. Njihova linija sastoji se iz dve vrste Prosecca, čija je proizvodnja kompletno veganska i od kojih je jedno dobilo najvišu klasifikaciju koju vino može dobiti u Italiji. Ovo vino za sada je dostupno u Velikoj Britaniji, a biće dostupno u Americi po sasvim pristupačnim cenama. Takođe, čekamo informacije i nadamo se da će se uskoro pojaviti i na evropskom tržištu.

Sama Cara Delevigne veoma je uzbuđena po pitanju ovog projekta, a izjavila je i da “biti Delevigne znači piti Prosecco” i da je upravo zato toliko uživala u procesu nastanka njihovog porodičnog pića i da ceni svaki trenutak iskustva njegovog nastanka. “Della Vite” Prosecco je jedinstvenog punog ukusa i bogat je aromom, ali je istoremeno delikatno po ukusu i boji. Ono je savršeni miks sofisticiranosti i lakoće, i odličan je i samostalno, i u kombinacijama sa sokom od pomorandže koja čini Mimozu ili sokom od kajsije sa kojom čini Bellini.

Comments