Mislim da nema osobe u Srbiji koja u terminu od 19 sati svakog dana vreme ne provodi ispred “malog ekrana” prateći svoj omiljeni kviz “Slagalica”. Za to je zaslužna i Marija Veljković, jedna od voditeljki ovog kviza, koja nam svojim osmehom, ali i veselim duhom uvek popravi raspoloženje i doprinese da još više uživamo u kvizu zbog kog se porodice i dan danas okupljaju. Međutim, pored voditeljstva, Marija se prvenstveno bavi glumom, pa smo zato sa ovom divnom damom popričali na temu glume, njenih novih glumačkih projekata, ali i o voditeljstvu, kulturi i modi. Uživajte!

WANNABE MAGAZINE: Kada ste otkrili svoju ljubav prema glumi i shvatili da će baš ona biti Vaš životni poziv?

MARIJA VELJKOVIĆ: Nisam od onih koji su celog svog života znali da će se baviti glumom. Dolazim iz porodice koja se bavila potpuno drugim stvarima, odnosno prirodnim naukama. Tata mi je lekar, a mama inženjer hemije. Ja sam mislila da ću postati molekularni biolog sve do četvrte godine srednje skole. Tada sam prvi put probala da upišem glumu. Upisala sam se na Akademiju “BK” godinu dana kasnije, u klasi profesora Nikite Milivojevića i Anite Mančić.

Marija Veljkovic RTS Slagalica Wannabe magazine intervju 1 Wannabe intervju: Marija Veljković

Koje Vas uspomene vezuju za studentske dane i Vaše “klasiće”?

MARIJA VELJKOVIĆ: To je bio zaista divan period mog života. Mi smo bili kao velika porodica, jer smo mnogo vremena provodili zajedno. Sve su to divni ljudi, i sada su dobri glumci i reditelji. Ali, još bitnije od toga, dobri ljudi.

Marija Veljkovic RTS Slagalica Wannabe magazine intervju 9 Wannabe intervju: Marija Veljković
Comments