Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kopaonik će u subotu, 2. marta, biti mesto na kome će skijaši i snouborderi imati priliku da stanu jedni drugima na crtu, u najmasovnijoj spust-trci ikada održanoj u Srbiji! Dvesta takmičara će na trci Red Bull Home Run startovati istovremeno sa Pančićevog vrha i to trčeći do svojih skija ili bordova, nakon čega ih očekuje 1,200 metara duga “pista” za spust. Pobednik će biti takmičar koji prvi prođe ciljnu liniju, koja će se nalaziti u Dolini sportova.

Ko je brži, ko je atraktivniji, ko je spretniji – skijaši ili borderi, večito je pitanje. Pored ovih pitanja, uvek je postojala polemika među zaljubljenicima u zimske sportove ko je najbolji u društvu. Neke od ovih dilema biće razjašnjene drugog marta u 16 časova na Red Bull Home Run trci, koja će se održati na Kopaoniku.

Najbolji srpski skijaši i borderi pred sobom će imati izazov koji neće biti nimalo lak, jer će takmičari startovati sa Pančićevog vrha i to trčeći 100 metara pod punom opremom do svojih skija i bordova. Nakon što prikače svoje daske, očekuje ih pista duga 1,200 metara koju će specijalno za ovu priliku “upeglati” Skijališta Srbije.

RB Trka na Kopu 2 Masovna spust trka na Kopaoniku

Najbolji srpski skijaši i borderi, njih ukupno 200, imaće priliku da izađu na crtu jedni drugima u najmasovnijoj spust-trci u Srbiji

Pobednike u kategoriji skijaša i bordera očekuju vredne nagrade, a posebna nagrada očekuje takmičara koji se na startu trke pojavi u najoriginalnijem kostimu.

Najavom iz MK Mountain Resort-a da su smeštajni kapaciteti rasprodati, više hiljada posetilaca biće u prilici da uživa u ovoj nesvakidašnjoj trci.

Editors choice