Skandinavska influenserka Matilda Djerf lansira beauty liniju u okrilju svog brenda Djerf Avenue.

Ona će 27. marta lansirati liniju proizvoda za stilizovanje kose – sprej za volumen pod nazivom The Breezy Styling Mist i višenamenski proizvod za stilizovanje pod nazivom On-The-Go Styling Gel, koji su napravljeni da pomognu u stvaranju njene prepoznatljive frizure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Matilda Djerf beauty linija – šta znamo o proizvodima?

„Neverovatno sam ponosna na ove proizvode i jedva čekam da ih svet isproba“, rekla je Djerf pre lansiranja.

„Otkako znam za sebe, kosa mi je bila način da se izrazim. U toku godina sam učila više o tome kako se proizvodi prave, kao i o uticaju različitih sastojaka, brzo shvativši da ništa u mom kabinetu ne zadovoljava moje potrebe i standarde“, dodala je.

Nakon godina mešanja više proizvoda da bi postigla izgled koji je želela, Djerf je počela da razmišlja o praktičnosti da ima samo jedan proizvod koji može sve.

„Želela sam proizvode sa jasnom svrhom, korisnim sastojcima i svestranošću“, kaže ona.

Ekspanzija brenda dolazi nakon više od dve godine razvoja proizvoda, gde je Djerf Avenue neumorno radio sa hemičarima i profesionalcima za kosu, kako bi usavršio svaku formulu i obezbedio ambalažu koja se može reciklirati nakon upotrebe.

„Bilo je to ispunjavajuće putovanje sa talentovanim i strastvenim hemičarima na razvoju proizvoda koji mi zaista nedostaju kad ih ponestane. Napor je dao rezultate, sa visoko efikasnim proizvodima koji imaju PETA sertifikat, veganski su, bez parabena, silikona i alkohola i svi su proizvedeni u Švedskoj”, objasnila je Matilda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

A kako Matilda Djerf koristi proizvode?

Breezy Styling Mist je tajna volumena moje isfenirane kose“, kaže ona.

Višenamenski sprej dodaje volumen i štiti od toplote, a takođe se može koristiti na suvoj kosi kao osvežavajući sprej ako vam je potrebno malo popravke.

„Jedan od mojih omiljenih načina da koristim sprej je kao završni proizvod ako se osećam kao da mi kosa izgleda umorno. Ja samo volim da malo poprskam, a zatim prođem okruglom četkom, i to dodaje volumen.

Što se tiče njene druge prepoznatljive frizure – zalizane punđe – On the Go Styling Gel je savršen alat za kreiranje. To je proizvod koji Djerf koristi „svaki put“ kad pravi elegantnu punđu.

„To je višenamenski proizvod koji bih opisala negde između tradicionalnog gela i kreme, a ima prelep sjaj zahvaljujući skvalenu, što je za mene bilo neophodno! Gel je mekan i svilenkast, čak i nakon nanošenja nekoliko slojeva, tako da nikada ne dobijete tu čudnu uvoštenost“, kaže Djerf.

Pročitajte i ovo: Orebella stiže 2. maja: Šta je sve u ponudi beauty brenda Belle Hadid?

Naslovna fotografija: instagram.com/djerfavenue

Božica Luković

Comments