Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

MBA stipendije iz ugla Nađe Jokanović

MBA stipendije iz ugla Nađe Jokanović

1/2

COTRUGLI Business School će i 2015.godine dodeliti 12 stipendija najboljim menadžerima za svoje međunarodno akreditovane E/MBA programe. Reč je o stipendijama na  vodećoj poslovnoj školi u regionu Jugoistočne Evrope, koja pred Srbije, deluje i na tržištima Makedonije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske i od skoro, Austrije i Crne Gore.

Značaj MBA programa, kao i vrednost stipendija koje se dodeljuju, se najlakše može istaknuti kroz iskustvo polaznika koji su prošli kroz stipendijski proces i završili program. Jedna od njih je upravo Nadja Jokanović, suosnivač i direktor marketinga Wannabe Magazina, koja je pre tri godine učestvovala u sličnom procesu i osvojila stipendiju za MBA program.

Šta ste radili pre Wannabe Magazina?

Završila sam Farmaceutski fakultet, smer medicinska biohemija, i neposredno nakon fakulteta zaposlila sam se u stranom farmaceutskom predstavništvu kao stručni saradnik.

nadja jokanovic 1 MBA stipendije iz ugla Nađe Jokanović

Kako ste se odlučili da upišete MBA program?

Još tokom osnovnih studija razmišljala sam o tome kakav vid obrazovanja bi bio nastavak nakon završetka osnovnih studija. Želela sam da steknem dodatno znanje o ekonomiji, finansijama, menadžmentu i biznisu generalno, ali nisam imala jasnu ideju koji bi to program bio. Sasvim slučajno sam saznala za stipendijski proces za MBA studije COTRUGLI Business School i odlučila da se prijavim.

Recite nam malo više o samom stipenijskom procesu. Šta biste istakli?

Sam proces prijave je bio vrlo jednostavan, popunila sam formular koji sam našla na sajtu škole i poslala ga po instrukcijama sa sajta. Nakon nekog vremena, usledio je poziv za finale stipendijskog procesa. Nisam tačno znala šta me tamo očekuje ali je bilo idealna prilika da bez dodatne pripreme pokažem svoje kvalitete i znanje. Radili smo različite testove, imali individualne intervjue na engleskom jeziku, a pored toga i grupni rad na studiji slučaja i grupnu prezentaciju našeg predloga. Bilo je vrlo zahtevno i izazovno ali i super iskustvo!

Editors choice