Cady ili Regina? Sa srednjom školom neizostavne su i “zle devojke”, a koja od njih si bila baš ti? Već prvom rečenicom smo te sigurno obradovali, zato pronađi svoju omiljenu pink srednjoškolsku kombinaciju, jer kultni humoristički klasik Mean Girls vraća se na velike ekrane!

Tina Fey, kreator ove večne priče, posle prvog filma i mjuzikla, priprema nam potpuno novi film sa istom temom. Nove Mean Girls neće biti nastavak već filmska adaptacija mjuzikla.

Nažalost, javnost još uvek nije upoznata sa detaljnijim informacijama, ali ono što znamo jeste da se radnja vraća u North Shore srednju školu i da ćemo se ponovo susresti sa fantastičnom četvorkom koju čine: Cady (novajlija koja je suočena sa surovim srednjoškolskim nadimcima), Regina (predvodnica ove zle bande), Gretchen (Reginin najverniji prijatelj i fan) i Karen (najgluplja devojka u školi). “Plastičarke” vladaju školom i čine druge živote nepodnošljivim. Originalne glavne uloge su tumačile Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried i Lacey Chabert.

Tina Fey je sa fanovima podelila uzbuđenje zbog ovog novog ostvarenja i izrazila zahvalnost publici na vernosti i ljubavi koja traje toliki niz godina. Rečenice poznatog filma znamo napamet, a mjuzikl ga je učvrstio na poziciji legendarnog filmskog ostvarenja. Za produkciju ovog filma biće zadućen Paramount Pictures, a uloge su još uvek nepoznate.

Ne možemo da se ne zapitamo po čemu će drugi film razlikovati od prvobitnog, možemo da prognoziramo da će biti puno pevanja, plesa, ali i da naslutimo da se šesnaest godina starije Mean Girls neće vratiti u školske klupe.

Koja god ekipa bude zaigrala na glavnim pozicijama nadamo se da će nastaviti dugogodišnju tradiciju On Wednesdays we wear pink! 

Naslovna fotografija: instagram.com/hollywoodreporter

Miona

Comments