5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs 2013.

Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs 2013.

Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs 2013. održaće se od 26. do 30. aprila u Beogradu. Nakon svečanog otvaranja u Sava Centru, filmovi će se prikazivati u sali Doma Omladine, Dvorani kulturnog centra, Domu kulture Studentski grad i bioskopu “Fontana”. Istovremeno, program će se realizovati u Kulturnom centru Novog Sada.

Ovogodišnji program podeljen je u četiri kategorije: srpski takmičarski filmovi, srpski informativni filmovi, međunarodni takmičarski program i muzički dokumentarci. Posebno se izdvaja revijalni program, kao i retrospektiva filmova Krisa Markera (Chris Marker).

plakat FACEBOOK Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs 2013.

Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs 2013.

U okviru srpskog takmičarskog programa biće prikazano deset filmova i to su sledeći: Jugoslavija”, u režiji Marte Popivode; Drugi susret Željka Mirkovića; Anplagd Mladena Kovačevića; Kosma Sonje Blagojević; Albertov putPredraga Bambića; Prag i srpski slikari Nenada Ognjenovića; Dragan Wende, u režiji Dragana Petrovića, Vuka Maksimovića i Lene Miler; Biljeg Živka Nikolića Snežane Bajčete; Tačno u centar Marka Grujića i film Arie – u režiji Branka Lazića.

U okviru srpskog informativnog programa biće prikazani filmovi: Ovde sam, u režiji Irene Fabri, Vrata Srbije – Mojsinjska sveta gora Marka Dabića i  Odavde nema nazad, u režiji Milana Smiljanića.

Kao i ranijih godina, i ovogodišnje izdanje Beldocs-a ima nekoliko filmova koji svojom problemskom dimenzijom, polemički intoniranim kontekstom, nekonvencionalnim i nestereotipnim filmskim pristupom, ali pre svega svojom beskompromisnošću, snažno emancipuju ideju slobode stvaralaštva i suočavaju se s gorućim problemima našeg okruženja.

Editors choice