Jutro je. Novi dan je osvanuo. Gledate kroz prozor i smešite se nasmejanom suncu. Laganim koracima tapkate po podu do kupatila. Posmatrate sebe u ogledalu. Jedan pljusak po licu već vas je razbudio. Letimičan pogled ka polici sa ličnom higijenom. Samo jedna četkica.

Za doručkom – samo jedan tanjir. U krevetu – samo jedan jastuk. Umorni ste od toga?

Nemojte biti! Dosta je bilo samosažaljenja i uzaludnog čekanja! Vi ste sposobna i savremena žena. Nema čega da se stidite. Epitet princezice ne odnosi se samo na devojke koje čekaju da ih princ sa velikim mačem spase od jada i čemera. Dovoljno je da imate čistu dušu i veliko srce, da budete dobar čovek, uvek nežna i brižna, vredna i načitana. To su prave princeze. Ali to ne znači da treba da budete slabe i nesposobne, jer ni princeze više nisu bespomoćne – zar niste gledali “Šreka” (Shrek)?

Sami smo kovači svoje sreće. Želite da volite i budete voljeni? Onda odstranite sujetu i načinite prvi korak! Štikle na noge, neke tesne farmerke i zanimljivu bluzu na sebe, ruž na usne, i neka potraga započne!

Slika 160 Mesta gde možete da pronađete muškarce u 2013.

Ne čekajte svog super-junaka, budite vi super-junakinja!

Sportska kladionica ili sportski bar

Može biti opasno ukoliko je po sredi gledanje nekog derbija. Ali ne i za damu. Vi ćete biti zlatna ribica u moru ajkula. Može se desiti da se momci pre potuku oko vas, nego oko konačnog ishoda utakmice, ali niste vi krivi za to. Šta ćete kada volite fudbal, pa ste malo navratili. Sednite za šank, naručite neko vino, ako držite do svoje ženstvenosti, ili koje pivce, čisto ako želite da se što pre uklopite u okolinu. A u krajnjem slučaju, ne morate ništa ni naručiti. Započnite razgovor sa prvim muškarcem koji vam se svidi. Komentarišite malo utakmicu, malo ambijent, malo kraj grada u kojem se nalazite i videćete kako se priča rasplamsava. Ko zna! Možda vam taj plamen i zakuva nešto.

Teretana

Uvek je dobro ići u teretanu. Ili neki drugi sportski centar. Pre svega zbog sopstvene linije i zdravog života, a onda i gomile mušakaraca koji takođe drže do izgleda. “Možeš li, molim te, da mi pokažeš kako ova sprava funkcioniše?”, pitate ga. On vam pokaže. A onda vi namerno pogrešite da bi vas on ispravio. Nakon treninga mu priđete i pozovete ga na večeru. Čisto da još malo popričate o pravilnom vežbanju.

Park za pse

Želite brižnog i odgovornog momka? Ima li boljeg od muškarca sa kućnim ljubimcem? Takve ćete najlakše “upecati” ukoliko se prvo dopadnete njegovom psu. “Jao, kako lepa kuca!”, a onda ga pomazite. Ne njega! Već psa! Ako se kučetu to dopadne, uskoro ćete maziti i njegovog vlasnika, u to budite uvereni! Ukoliko i vi imate psa, ženku po mogućstvu, možda dočekate sto i jedno štene. Ne vaše, već vaših ljubimaca, naravno. Mada nikad se ne zna.

Slika 242 Mesta gde možete da pronađete muškarce u 2013.

S nadom da će biti verni kao svoji ljubimci

Poslovna okupljanja

Svečani kokteli u nekoj firmi ili bilo gde drugde gde se raspravlja o poslu savršeno su mesto za lov na ozbiljne, perspektivne i uspešne muškarce. Imajte samopouzdanja, jer to najviše vole, ali u isto vreme glumite nevinašce dok flertujete zanosnim hodom sa čašom u ruci.

Pijaca

Verovali ili ne, i muškarci vole pijace! Doduše, možete da naletite na one oženjene, koje su njihove neurotične žene uposlile, ali nađe se i pokoji samac. Započnite razgovor o kuvanju, jer takvi su najčešće majstori u tom poslu, inače ne bi dolazili na ovakva mesta. Ako vam se posreći, uz “jaču polovinu” možda dobijete i Džejmija Olivera (Jamie Oliver).

Džez klubovi

Zvuk saksofona. Klavir. Ponekad trube ili violine. Džez koji vrišti od seksualne napetosti. Zadimljena prostorija. Polumrak. Momak sa šeširom na glavi i cigaretom u ustima. Kavaljer i romantik, ali vrlo strastven. “Šmeker”, rekli biste. Ukoliko je još i muzičar, spremite se da postanete njegova muza, njegovo izvajano violončelo koje će vešto i umešno da svira.

Slika 334 Mesta gde možete da pronađete muškarce u 2013.

Kavaljer i romantik, ali vrlo strastven. “Šmeker”, rekli biste

Kulturni događaj

Izložbe slika, koncerti klasične muzike, naučne galerije, bioskopske premijere, književne promocije, modne revije i pozorišne manifestacije jesu mesta gde možete da pronađete ozbiljne, inteligentne i obrazovane muškarce. Priđite nekoj slici i kažite šta mislite. Ali, on mora da vas čuje! Započnite diskusiju. Komentarišite predstavu ili film. Porazgovarajte o kreacijama nekog dizajnera ili modne marke. Svako ima pravo na svoje viđenje umetnosti. Ukoliko se umetnička vizija sagovornika podudara sa vašom, shvatite to kao znak. Nema ničeg lepšeg od istomišljenika koji se vole.

Salsa veče

Prepustite se muzici i zvukovima Latinske Amerike. Zanjišite kukovima, zadignite haljinu, pustite telo da se uvija i preznojava. Živite život. Živite muziku. Uz malo sreće, ščepaće vas snažne ruke nekog igrača i onda će vas vatreni ples poneti na mesec. Prepustite se i ne pričajte mnogo jer će vaš muškarac govoriti svojom otkopčanom košuljom, strastvenim dodirima i snažnim poljupcima.

Na posletku, mesta nisu ni bitna. Bitna je vaša volja. A muškarci su svuda. I ima nas raznih. Na vama je samo da odaberete. Jer, život je sastavljen od izbora. A svako od nas poseduje slobodu da bira. I kad su naši odabiri u pitanju, nebitno je kog smo pola, jer svi smo mi ljudi. Važno je samo da želimo promenu, volimo život, i živimo ljubav.

Izvori fotografija: formulatv.com, weheartit.com, sexiestmenalive.net


Đole Manić je čovek. A biti čovek nije mala stvar. Više o tome na blogu “DownTown”.

Comments