Plavi, crni, visoki, mršavi, zgodni, zelenooki, nežni, romantični, mačo, pažljivi… Uh, obožavamo muškarce! Nebitna je sorta, bitno da je muško!

Drage dame, pripremite se za klecanje kolena i leptiriće u stomaku, jer vam predstavljamo najseksi, najprivlačnije, najneodoljivije primerke prelepog muškog roda!

Top pet tipova muškaraca zbog kojih nam pamet staje!

Neka u trci za osvajanje ovih lepotana najbolja pobedi!

Tri, dva, jedan, juriiiš!

Muzičari

Uglavnom, pevači. Šta to njih izdvaja od ostalih momaka? Prvo, bez obzira da li imaju dugu ili kratku kosu, da li su u rok ili pop fazonu, ima kod njih neka emocija, nešto, što devojke izluđuje. Sama pomisao da mogu da ti pevaju, sviraju, izvode serenade ili samo za tebe pišu stihove, nekako nas razneži i rastopi. U njihovim očima je neka seta, u njihovom glasu je nežnost koju će vam pokazati samo ako misle da ste prava devojka za njega. Oni su romantične, umetničke duše na koje ne možete ostati ravnodušne.

Gde ih naći? Naravno, na nekoj dobroj svirci. Pazite kako se ophodite prema njima, obično vole mirnije i povučenije devojke, kakvi su i sami. (Savršeni za one romantične devojke!)

slika 131 Mi se palimo na njih

Posveti mi pesmu i tvoja sam!

Sportisti

Možda ih odlikuje manjak inteligencije (ili je to samo predrasuda?), ali zato imaju telo koje će nas raspametiti i u potpunosti otupeti sva naša čula, pa i mozak. Devojke su kao Teletabisi u njihovoj blizini ili, hajde da se preciznije izrazim, u blizini njihovih tela. Može se reći da su svesni svojih kvaliteta, pa su malo nadmeni i narcisoidni i devojčice vole da vrte oko malog prsta. (Da, kada mi postanemo Teletabisi, moguće je da nas smotaju i sa onih nekoliko nervnih ćelija.)

Za njima možete uzdisati, a i pokušati nešto konkretnije, na terenima, gde svakodnevno uvežbavaju svoju profesiju, u teretani, gde sređuju svoje glavno oružje, ili na primer na bazenu, gde će to što znaju, umeju i imaju, savršeno da prezentuju.

Devojke ih vole jer spadaju u rang glavnih faca, srećne su kada uspeju da ih smotaju, jer su onda one ostale ljubomorne, ali… Koliko možemo da podnesemo da dečko izgleda bolje od nas? Hmmm, veza sa sportistom bila bi dobar izazov…

slika 226 Mi se palimo na njih

Ala si zgodan...

Glumci

Možda su pomalo nedostižni nama, običnim smrtnicima, ali to nas ne sprečava da o njima maštamo, zar ne? Dajte, molim vas, koliko nas je bilo zaljubljeno u nekog glumca? Orlanda (Orlando Bloom), Čeda (Chad Michael Murray), Breda (Brad Pitt)? Pa eto, tako sam i mislila!

Elem. Glumac bi bio dečko koji je multipraktik! On ima sve u sebi, sve zna, sve može, jer, glumac je! Ako želimo da nas drži kao jednu kap vode na dlanu, biće romantičan, nežan i pažljiv. Ako želimo malo žestine, nije problem, može i to, pokazaće nam on šta je mačo-men! Glumac je, nekako, faca čovek! Zanimljiv, duhovit, otkačen. Sigurno nam ne bi bilo dosadno sa njim.

Ipak, gde je kraj glumi, a gde počinju istinska osećanja?

slika 314 Mi se palimo na njih

Znate ono – lep kao glumac!

Biznismeni

Ozbiljni, obrazovani, ljudi od karijere. Utegnu se u odelo, nameste kravatu i pođu u osvajanje sveta. Oni znaju šta žele, drže sve pod kontrolom. (Dođi mene da središ, otela sam se kontroli!) Kada nas pogledaju onim svojim pogledom ispod obrva, nama se sledi krv, prođu žmarci niz kičmu. Šta to ima u njima? Pitaj Boga, ali baš su baje! Možda je fora u nama, nesnađene smo, haotične, dramatične, možda nam treba takav neko da nas dovede u red. Kao da smo fascikle na njegovom stolu. Ovakvima bismo rado bile sekretarice, samo da ih pratimo u stopu!

slika 411 Mi se palimo na njih

Hajde vrata razvali, dođi pa me zapali!

Bad boys

Šlag na torti, trešnjica na vrhu. Čini mi se da nam je obožavanje loših momaka, opasnih, mačo frajera u DNK. Znate ono u kamenom dobu, muškarac tresne ženu toljagom u glavu i odvuče je u svoju pećinu. E, pa tako nešto slično se i danas dešava. Dobro, ne dobijamo baš batine, ali nečim nas tako dobro zveknu po sred čela, da mi više ne znamo gde smo. A oni to, naravno, iskoriste. Mogu da nam rade šta god, mi ćemo u njih gledati kao u Boga! Bežanje iz škole, cigarete, alkohol, motori, automobili, iživljavanje, nemanje nikakvih planova u životu, klošarenje po gradu… Šta mi to vidimo u njima?!

Gde njih na’vatati? Ništa lakše, zna se gde je leglo klošara u svakom gradu. A osvojićete ih lako, samo budite dovoljno opasne i bad kao što su oni.

slika 58 Mi se palimo na njih

Robinja sam tvoja!

Izvori fotografija: wallpaperlounge.eu, wallpapers.brothersoft.com, wallpaperpassion.com, 

soccerwallpaper.mackafe.com, fanpop.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak” film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta” po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments