Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

1/2

U savremene emotivne odnose uveden je savremen pojam mikroprevare, jer je ta pojava očigledno veoma raširena, gotovo bezazlena, a nezaustavljiva i ima mnogo veze sa društvenim mrežama i savremenom komunikacijom. Evo spiska raznih mikroprevara sa kojima se on „izvlači“ jer su gotovo bezazlene, a i kad si ih svesna i kad te povređuju, ne deluju kao nešto zbog čega bi trebalo ozbiljno da se zabrineš, ili da se mnogo naljutiš. Ali, mikroprevara je toksična za odnos, kao i svaki drugi oblik nelojalnosti partneru i vezi.

On zove devojku koja mu je „samo prijateljica“ da bi se konsultovao sa njom o nekom pitanju o kome može da razgovara i sa tobom, ili da prosto gugla, kao što inače radi kad nešto istražuje.

Prati stotine seksi devojaka na društvenim mrežama i počinje da se oseća kao da ih sve poznaje, zato što stalno gleda njihove fotografije i ne propušta njihove objave.

Šalje nekoj devojci provokativan sadržaj – članak o seksu, ili nešto pornografski, jer misli da će je time zainteresovati.

Kontakt neke devojke pod „šifrovanim“ imenom, da ništa ne posumnjaš ako vidiš da mu je stigla poruka ili pošta.

Poverava se nekoj drugoj devojci (a ne tebi) kada se oseća posebno ranjivo i emotivno, kao da će od nje dobiti najbolji savet, ili utehu.

Propušta da svoje „prijateljice“ na društvenim mrežama obavesti da ima devojku, a čini to i u većem društvu, među koleginicama i kolegama. Većina onih koji ga okružuju, prosto ne zna da je on zauzet.

View this post on Instagram

i wanna do this

A post shared by 💏 (@_.couples._.goals._) on

Editors choice