Pet Shop Boys are back! Nakon prvog singla “Axis” sastav nam predstavlja i pesmu “Vocal”.

Ovo je drugi singl sa njihovog nadolazećeg albuma “Electric”. Neobični spot je sastavljen od snimaka sa VHS kaseta, na kojima je zabeležen provod sa raznih rejv zabava. “Electric” će biti 12. album benda, stiže nam 15. jula, a do tada možete videti spisak pesama na kom nas, pored već spomenute dve, očekuje još šest numera :

1. “Axis”

2. “Bolshy”

3. “Love Is a Bourgeois Construct”

4. “Fluorescent”

5. “Inside a Dream”

7. “Shouting in the Evening”

8. “Thursday” (featuring Example)

9. “Vocal”

slika psb Mjooz: Pet Shop Boys, Arctic Monkeys i Ekatarina Velika

Ovo je naslovna strana albuma “Electric”

Još jedna grupa sprema novi album. U pitanju su Arctic Monkeys. Bend je veoma misteriozan što se tiče novog albuma, tako da se i dalje ne zna ni njegovo ime kao ni tačan datum izlaska. Ono što za sada znamo jeste da je pesma “Do I Wanna Know” prvi singl petog albuma benda. Da li će nova kompilacija opravdati uspeh njihovog ostvarenja iz 2011. godine “Suck It And See” – videćemo, nadamo se, do kraja godine.

Blast from the past:

U jednom od prošlih “Mjooz”-ova smo se podsetili početaka Milana Mladenovića u grupi Šarlo Akrobata, a u ovom se podsećamo jednog hita iz njegove karijere u EKV-u. “Par Godina Za Nas” se nalazila na petom albumu grupe koji je izašao 1989. godine. Kao što to obično biva kod velikih hitova, i nakon dugo godina možemo reći da je njihova poruka primenjiva na stanje u društvu.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Comments