*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Moda, hir ili tetovirani bunt?

Moda, hir ili tetovirani bunt?

Tetovaže su in! Šepure se svuda! Da li su one varvarski čin ili smelost da se iskaže jedna nova filozofija?

Doktorka:

“To nipošto nije zdravo, šteti koži i može dovesti do komplikacija…”, prekorni niz uverenja o štetnosti usredsređen na osporavanje tog vida prljanja i unakažavanja kože.

Rok zvezda:

S opuškom na ivici usana promrmljala bi: “Pali kevo, tetovaže su zakon! One su sloboda. Šta ti znaš o tome, osim da tupiš kako ne valja? Kud god da se okrenemo, obični ili neobični, poznati ili potpuni anonimusi, svako od njih je potencijalni nosilac zaraze mastilom.”

Estradne zvezde:

Zvezde i zvezdice veoma su se pomamile za ovim ukrašavanjem, te ćete danas videti kako jedna srpska pevaljka i američka zvezda imaju istu tetovažu, na istom mestu. Uh, kakav luksuz za nedostatak ideja.

Igračica:

“Posao zahteva da budem provokativna, maštovita. Mnogo nas je, a guze moraju da nam se razlikuju – bar po tetovaži.”

Zaljubljenik u tetovaže:

“Život ostavlja tragove na koži, ali uvek imaš mogućnost da ih sam osmisliš. Bolni ubodi iglicama, kao da se urezuju na list dnevnika koji će vremenom stariti baš kao i ja. Grozno je da sebe osudite da nosite na koži nešto što imaju hiljade ljudi. Ako već imate želju da se počastite sličicom dajte prednost svojoj mašti, uzmite papir i sami nacrtajte sliku kakvu želite, napišite rukom rečenicu koja je vaš životni moto, nemojte skidati lepe fontove koji savršeno izgledaju i koje možete videti na svakoj budali…”

Tattoo-majstor :

“Nije ništa strašno, kao da čupaš obrve ili se depiliraš. Ako želiš da nosiš jedinstvenu sliku, bol nije cena, bol je nagrada koju proizvodi ljubav prema ovoj umetnosti. Nikad se ne prepuštaj pukom copy/paste-u, budi svoj.

Teško se donosi odluka, ali jeste “navlaka”. Zato pre nego što mi pokucaš na vrata, dobro razmisli da li možeš ceo život da nosiš to na svojoj koži. Ja sam tu da radim i da te oslikam!

Zaljubljene duše:

“Ovo ime, ovo prezime, to je trag nekog meni dragog. Moja koža, moja briga šta će na njoj biti!”

Tetovaža je smelost buntovnika, hrabrost ludaka, poriv različitosti i magnet predrasuda. Tetoviranje postaje kultorološka struja, način obrazovanja nove ideološke orijentacije koja slikom na koži šalje poruku masi, kroji nove buntovne misli i nailazi na bojkot i divljenje, interesovanje i kritiku. Na fenomen tetovaže još niko nije ostao ravnodušan. Bez kraduckanja ideja, dajte šansu svom ludilu i uživajte u svemu što ste vi!


Jelena Pavlović – student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice