Da, gotovo svima nam je poznat onaj mučni osećaj kada krenemo na spavanje ili se probudimo rano ujutru sa pitanjem Šta danas obući? Stres od ranog jutra. Doduše mnogima bespotreban, jer zaista da li je preporučljivo biti od ranog jutra namršten i namrgođen i sebe mučiti sitnicama. Odgovor je naravno negativan, ali koju ženu ova misao ne proganja konstantno ili bar ponekad? Složićete se, malo je broj onih koji uvek znaju šta će obući za koju priliku i razmišljaju unapred. Za sve vas, drage dame, koje muči i pomisao šta obući sutra, donosimo vam rešenje. Izdvojili smo za vas par autfita u kojima ćete uvek izgledati doterano, moderno i šik i još danas zaboravite na ovo neprijatno pitanje. Zdržite dah i krneite u potragu danas za savršenom kombinacijom za sutra!

Majica, džemper ili bluza na pruge, teksas suknja na kopčanje do kolena i čizme leopard print su nešto što svaka devojka ima u svom garderoberu. Evo jedne lake i elegantne kombinacije za sve vas koji ne znate šta danas da obučete.

Majica na pruge teksas suknja na kopčanje do kolena i čizme leopard print Odevne kombinacije sa kojima nikada nećeš pogrešiti