Punih šest godina su nas zabavljale, sa njima smo se i smejale i plakale, a ponešto smo i naučile. “Seks i grad” (Sex and the City) je jedna od omiljenih serija velikog dela lepšeg pola. Pored muško-ženskih odnosa i puno zanimljivih situacija ova serija nas je očarala i modom. Sve junakinje su imale svoj izgrađen stil i često smo ih gledale u komadima najvećih dizanerskih kuća zamišljajući kako bi bilo da ih i same imamo.

Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) je poznata po kombinovanju različitih stilova, originalnosti i ljubavi prema cipelama. Svoje kombinacije je kombinovala upravo prema njima. Krenite sa upečatljivim štiklama, ali se nemojte bojati da i ostali komadi budu zanimljivi, jer ipak živimo u eri gde je više, više.

slika 147 Modna inspiracija sa malih ekrana: Sex and the City

Kombinacija inspirisana Kerinim stilom

Šarlot Jork (Charlotte York) je ljubiteljka prefinjenog retro stila. Dama sa Pete avenije je uvek bila doterana i sofisticirana i često smo je mogli videti u modelima inspirisanim 50-im i 60-im godinama. Njen stil će prijati damama koje vole da neguju ženstvenost.

slika 242 Modna inspiracija sa malih ekrana: Sex and the City

Šarlotin retro sofisticirani stil

Samanta Džouns (Samantha Jones) kao najsamouverenija od svih likova uvek je imala i najsmelije kombinacije. Dosta boja, dekoltei, smeli aksesoari samo su deo njenog stila. Nemojte se plašiti boja i pokažite neki dio vaše kože.

ddd3 Modna inspiracija sa malih ekrana: Sex and the City

Smelija kombinacija za smelu Samantu

Miranda Hobs (Miranda Hobbs) je uvek imala ležerniji stil od ostalih junakinja. Ipak kako su sezone odmicale i ona se transformisala u samohranu radnu majku sa dosta stila. Od nje najbolje možemo naučiti o zanimljivim poslovnim varijantama, kako izgledati profesionalno, ali ne i dosadno.

slika 423 Modna inspiracija sa malih ekrana: Sex and the City

Mirandin stil za radne dane


Ivona Josipović – večita skitnica sa koferom punim uspomena i bogatim skladištem snova. Autorka je bloga “The Smoke Detector”.

Comments