Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Modna izložba dizajnerke Lade Dragović “Robes à la française” biće održana u utorak, 30. oktobra u butiku “Rouse“ (Žička ulica 25, Crveni krst) u 18h. Izložba je inspirisana francuskom modom kroz istorijska razdoblja.

Robes à la française slika Modna izložba Lade Dragović

Robes à la française

Vođena lepotom svakog istorijskog perioda, dizajnerka će kroz modele pokušati da dočara duh zaboravljenog vremena. Svaka kreacija će sa sobom nositi i “težinu” određenih društvenih okolnosti, istorije i mode.

Modeli su izrađeni od pamuka, velura i viskoze, a preovlađuju teget, bež i puder roze boja. Svaka kreacija, baš kao i istorijsko razdoblje, posebna je na svoj način, pa su tako neke ukrašene perlicama, a neke ružama koje su ručno urađeno od vune. Kolekciju čine isključivo haljine, upotpunjene jaknama i mantilima.

Lada Dragović je diplomirala modni dizajn na francuskom fakultetu Mod’Art International 2010. godine. Iste godine je na Beogradskoj nedelji mode prikazala diplomsku kolekciju „Kuku nest“, a zatim i kolekciju “Haze”. Nakon toga je usledila modna izložba “Meet my Granny“ i samostalna revija “Šesta stanica Vizantije”.

Editors choice