Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Luksuzni britanski brend koji nosi naziv Burberry osnovan je davne 1856. godine. Lep dizajn robe, visok kvalitet i duga tradicija – karakteristike su na koje svako pomisli čim se pomene modna kuća Burberry.

Danas vam predstavljamo fantastičan komplet ovog brenda koji čine rukavice i tašna od crne kože, koji su ukrašeni zlatnim nitnama. Osim nitni, svaki od ovih modnih komada sadrži po jedan upadljiv zlatan detalj. Kombinacija crne i zlatne boje simbol je luksuza i izgleda odlično.

Kako da ga nosite: ovaj komplet, koji čine rukavice i tašna, možete da nosite na razne načine. Možete da imate neku smirenu varijantu garderobe čiju ćete odmerenost da razbijete ovim interesantnim modnim detaljima koji poseduju dozu buntovništva zbog nitni. Isto tako, ovaj komplet možete da nosite uz crne kožne pantalone, istu takvu jaknu, neku majicu i visoke štikle. Takav stajling će biti pomalo otkačen i buntovnički, jednim nazivom – glam rock.

Komplet Burberry  Modna opsesija dana: Komplet Burberry

Neodoljiv komplet aksesoara sa potpisom Burberry

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice