Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ponedeljak veče, kanal ružičaste televizije, 21:15h, po nalogu urednice namestila sam se pred malim ekranom da ispratim njihovu novu emisiju “Modna policija”.

Agonija.

Samoblam.

Još milion sočnih opisa bih mogla da napišem, ali uvek mi cenzurišu psovke, tako da ću se zaustaviti ovde.

slika modna pol Modna policija: Vidla žaba da se konj potkiva

Svemoćnih 4N : napumpana, napumpani, naduvana i nepoznata

Znate onaj awkward moment kada u celoj grupi ljudi vi možete da “pohvalite” samo Bojanu Stojković? E to se desilo meni u ponedeljak uveče. Nemojte da se lažemo, daleko je ona od hvale, ali recimo da je jedina koja je tokom mučnih 53 minuta imala ikakav smislen komentar, i trudila se da ovaj otužni pokušaj emisije izgleda koliko-toliko profesionalno. Naravno, koliko god da se smislen komentar može očekivati od žene fudbalera/manekenke.

Biljana Ristić je bila zvezda svojevremeno, a nakon odgledane epizode ove nesrećne emisije, mogu samo reći da mi je drago što sam bila previše mala da bih zapamtila to njeno “zlatno doba”. Tokom cele emisije je vrištala, skakutala, bacala papire po studiju, glumatala tako da mislim da je celokupnom osoblju na snimanju bilo jako neprijatno, ali ne, ni upola koliko je bilo svima nama koji smo gledali. I naravno, da ne zaboravimo činjenicu da je izgleda tokom duge pauze odsustvovanja sa malih ekrana zaboravila kako se ponaša pred kamerama, pa nas je častila uvidom u svoje međunožje. Više puta. Hvala onim helankama, a la oprema za vežbanje iz devedesetih, koje je šefica modne policije nosila, sprečile su veću tragediju (ironično, nije li?). Samo ću preneti komentar mog oca koji je prošavši kroz dnevnu sobu upitao: “Je l’ to Biljana počela da se drogira pod stare dane?”.

Neven Ciganović  je anonimus za nas koji nismo pratili “Survivor” u kome je on očigledno učestvovao i ostao poznat po tome što mu je kokos pao na pišu. Bar sam tako obaveštena. Suvišno je reći da neću suze roniti što propustih takav antologijski trenutak televizije. On je nešto i pričao, pokušavao da se šali na račun svoje homoseksualnosti i na račun svojih mnogobrojnih plastičnih operacija, doduše krajnje bezuspešno.

Bio je tu i četvrti član žirija, izvesna Natalija Obrenić, samoproklamovani dizajner i stilista. Nju sam morala da guglujem, našla skoro pa ništa kao što sam i očekivala. Nije ni bitno ionako nam ti dizajneri/stilisti niču kao pečurke posle kiše!

Ne sumnjam ja da će ovo pobrati lovorike, da će emisija “biti najgledanija” i nekome urnebesna. Za takve je uostalom i pravljena. Oni neka uživaju u gledanju kako Neki šatro Modni Znalci kao prozivaju Neke šatro Zvezde i Zvezdice zbog njihovih modnih promašaja.

Sve u svemu, jadan pokušaj imitacije originalne emisije “Fashion Police”, i ukoliko niste sigurni kako da nekome objasnite šta znače termini “samoblam” ili “transfer blama”, samo ga uputite na ovu emisiju, sve će mu biti jasno.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice