Neon

Ne znam koliko si spremna za ovako nešto, ali da, neon i dalje ne ide nigde i smatra se jednim od većih trendova za 2019. godinu. Mnoge poznate ličnosti su već obogatile svoje garderobere ovom nijansom, a ako ti to nije dovoljno, pogledaj šta prikazuju modne revije – sve je obojeno neon bojama! Jedino što ti preostaje jeste da odabereš onu koja je najmanje zlo…

Surf Vibes Only

Voleli smo athleisure, ali da li ćemo voleti surf style? Da, dobro si pročitala, surferski stil života je nešto što će obeležiti modu ovog proleća i pod tim se pre svega misli na tie-dye majice i nakit od školjki. Ah, naravno, i na morske talase u kosi! Očekuj da će se čak i sandale na čičak povampiriti, ali sasvim je OK ukoliko ne želiš da podlegneš ovoj maniji u najavi. Dovoljno je jednostavno uživati na plaži dok si na plaži, ne moraš da je “nosiš” i kod kuće!

Donji veš u kojem se žene zaista osećaju dobro

Ne znam da li je sve počelo sa Rijanom, ali znam da je kulminiralo sa Victoria’s Secret revijom. Žene jednostavno žele seksi veš u kojem će se osećati dobro i puno samopouzdanja! Očigledno, to se neće desiti kada je veš u XXXXS veličini jer, šta ćeš, nismo sve tako sitne, ali desiće se ukoliko brendovi donjeg veša počnu da misle šire i sveobuhvatnije i kreiraju modele koji će odgovarati baš svakoj ženi na planeti, bez obzira na njen konfekcijski broj. Inkluzivnost u svakom smislu biće sve važnija i važnija u godinama koje slede, a veliki pomak je svakako napravljen krajem 2018. godine.

Biciklistički šortsevi ponovo napadaju!

Iskreno, ovo je jedan od trendova pred kojim sam ostala iskreno iznenađena. Pa ipak, taj trend je stvaran! I trajaće i dalje! Omiljena kombinacija iz 2018. godine definitivno je bila biciklistički šorts + “ugly” patike + sako, a ne znam da li treba da se nadam nečemu malo lepšem u 2019. ili da jednostavno pustim da taj trend protrči pored mene. Doduše, možda si ti baš osoba za ovako nešto? Ne sudim, podržavam. Ipak je IN!

Lila Moss

Kate Moss + Jefferson Hack = Lila Moss, lepotica koja nije mogla zauvek da ostane u senci svojih poznatih roditelja, zar ne? Prošle godine je doživela svoj zvanični ulazak u svet mode, ukrasivši naslovnicu Dazed magazina i postavši zaštitno lice Marc Jacobs beauty. Potpisala je ugovor sa agencijom svoje majke, ali ovo je samo početak – svi joj predviđaju blistavu karijeru, širom sveta. Onda, možemo li da očekujemo njeno pojavljivanje na Chanel finalu?

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/marenschia

Ivana