Kako su džins kombinacije uvek dobrodošle, neku nalik ovoj ponesite u toku dnevne šetnje. U njoj ćete se, sasvim sigurno, prijatno osećati. Kako biste zaokružili celu priču, dodajte i komade u upečatljivoj boji. Pink baletanke i torba biće odličan izbor.

11 Modne blogerke: Leto je na pragu

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Poput prave dame, zablistajte u crvenoj haljini interesantnog kroja. Kako je i ona sama dovoljno upadljiva, nećete morati da se mučite oko detalja. Ponesite omiljene sandale i torbu u istoj boji, a oko vrata umesto ogrlice nadenite ešarpu.

22 Modne blogerke: Leto je na pragu

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

Branislava nam je još jednom pokazala da je jednostavnost često najzanimljivija. Kombinacija žute i zelene svakako će izgledati sjajno, a ako se još malo potrudite i izaberete karmin u odgovarajućoj boji, vaša kombinacija biće bez greške.

31 Modne blogerke: Leto je na pragu

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

U toku ovih toplih dana bitno je da ne pogrešite u proceni, i da se dobro osećate u onome što nosite. Ali ako ponesete pun rever raznobojnih cvetova, to je ono u čemu nećete pogrešiti.

4 Modne blogerke: Leto je na pragu

Vanja Milićević & fashionandstylev.blogspot.com

Kada su šortsevi u pitanju, ugledajte se na Zoranu Jovanović. Oni ne moraju obavezno da budu klasični, džins šortsevi. Dodajte im malo boje. Cipele Louboutin, s druge strane, moraju biti klasične, kako biste ih poneli uvek i svuda.

5 Modne blogerke: Leto je na pragu

Zorana Jovanović & zorannah.com

Ako su vam dnevni poslovni outfiti dosadni, evo načina da ih učinite zanimljivijim. Umesto jednobojnih cipela ponesite patikice sa leopard printom, a ogrnite i ešarpu u nekoj od neonskih boja, koje su neizostavne ovog leta.

6 Modne blogerke: Leto je na pragu

Aleksandra Stančić & anjasrunway.blogspot.com

Anđela Vitorović pokazala je kako da stvorimo pravu modnu bajku. Pokažite svoju romantičnu stranu u laganoj beloj haljini i roze džemperu na štrafte. Ipak, najverniji detalj biće prava devojačka kragnica.

7 Modne blogerke: Leto je na pragu

Anđela Vitorović & fashion-bite.com

Izgledajte otmeno u jednobojnom plavom kombinezonu. Osim omiljene torbe, visokih potpetica i upečatljive zlatne ogrlice sa biserima, biće vam potrebne samo još odgovarajuće oversized naočari.

8 Modne blogerke: Leto je na pragu

Nataša Jovović & pwincipessa.blogspot.com

Jovana Bovan daje još jedan primer ženstvenog poslovnog izgleda. Uz večiti džins kombinujte lepršavu košulju sa karnerima. Boja pudera nepogrešiv je izbor. Visoka punđa doprineće vašoj ženstvenosti.

9 Modne blogerke: Leto je na pragu

Jovana Bovan & cipelica-stiklica.blogspot.com

Za one malo smelije, Madlena će biti pravi uzor. Pored košulje i džempera koji pada na jedno rame, neizostavne će biti bajkerske čizme i torba sa nitnama. Ni u kom slučaju ne zaboravite čuvene lenonke.

10 Modne blogerke: Leto je na pragu

Madlena Domazet & 2lacreme.com


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments