Primećujem da sve više i više devojaka nosi starke i to me raduje, ali ne samo mene već i modne znalce.

Starke su već nekoliko sezona pravi hit, a i trenutno su veoma aktuelne što potvrđuje činjenica da ih nose skoro sve devojke i uklapaju u svaku kombinaciju. Baš to misle i modne blogerke, pa pogledajmo kako su one uklopile ovaj neizbežan detalj urbanih trendsetera.

Neke od ovih blogerki starke su ponele mnogo ranije i ulepšale svoje autfite ovim legendarnim komadom obuće. Zorana Jovanović ima tu moć da svaku kombinaciju učini posebnom i da eksperimentiše, a pogledajte kako ona nosi starke.

Blogerka Branislava zna da su starke u kombinaciji sa džinsom dobitna kombinacija. Ovo je jednostavna, a upečatljiva kombinacija u kojoj je akcenat stavljen upravo na aksesoare.

Anastasija Milojević se odlučila za upadljivu boju blejzera, popularnu i fluorescentnu, a ovom specifičnom autfitu kao šlag na tortu došle su starke.

153 Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike 237 Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike 333 Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike 727 721736341209790 881634625 n Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike 5X1Uu9i Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike DSC 0472 Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike shorty grey tones L GhOmal Modne blogerke predlažu: Starke za sve prilike

Izvor fotografija: branasdivineworld.com, zorannah.com, turnitinsideout.be, en.paperblog.com, en.paperblog.com, stashafashion.com

Violeta Stojanović

Comments