Vrela kampanja za predstojeću sezonu

Penelope Kruz je glumica koja je nadaleko poznata po svom seksepilu, dok je Agent Provocateur brend koji je poznat po svom seksi vešu. Sada zamislite saradnju ova dva velika imena!

Iz njihove saradnje nastala je veoma seksi kampanja za predstojeću sezonu, jesen/zima 2014. Ne sumnjamo da ćete ovu reklamu pustiti bar 5 puta za redom, jer nećete znati u šta pre da gledate –lepu glumicu, neverovatno zgodne manekenke, seksi veš ili manekena Džona Kortajarenu koji je čak i sav prljav, dok se vuče po pustinji izuzetno seksi.

Najbolje drugarice se tetoviraju

Kara i Džordan  su najbolje drugarice, koje su odlučile da krunišu svoje prijateljstvo indentičnim tetovažama koje će istovremeno uraditi! Tako su ove devojke rešile da obe istetoviraju DD na svom telu, što ne sumnjamo predstavlja početno slovo njohovih prezimena.

Ceo proces tetoviranja, priču o tetovažama, kao i provod u Tajlandskom restoranu gde su ručale pre odlaska na tetoviranje snimile su i rešile da podele sa fanovima.

Pogodite na kom mestu se nalaze njihove tetovaže?

Victoria’s Secret pred sudom

Viši sud u Londonu doneo je odluku da je brend Victoria’s Secret napravio prekršaj kada su otvorili lanac prodavnica koje su nazvali “Pink“. Naime, ovu kompaniju tužio je drugi, britanski brend Pink, koji se bavi proizvodnjom majica, a čiji je vlasnik Tomas Pink.

Ovaj brend je u vlasništvu kompanije LVMH, a veoma je poznat po muškim i ženskim majicama koje pravi. Još 2012. godine, podneli su tužbu protiv američkog proizvođača donjeg veša, koji je svojui novu liniju i prodavnice veša za mlađu populaciju nazvao istim imenom –“Pink“.

Tomas Pink srećan je jer je donešena presuda u njegovu korist.

DKroes01 GQ 08Nov12 rex b 426x639 1 Modne vesti: Tužbe, tetovaže i vrele kampanje

Lenka Gatić

Comments