Među prvima na listi čitanijih hrvatskih modnih blogova, nalazi se rad Barbare Repe pod naslovom “1,2,3…sTyLe”. Stil autorke ogleda se u kombinovanju kratkih i dugih suknji, košulja, modernih i vintidž-blejzera a akcenat je na uvek pažljivo odabranim aksesoarima. Da se ume i zabaviti, te specifičan, pin up, stil izneti na pravi način, dokazala nam je na poslednjem fotografisanju.

131 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Barbara Repe & ar-ar.blog.hr

Ljupka Tanevska blogerka je koja nas uvek iznova oduševljava smelim odevnim kombinacijama. Uputivši se na hrvatski modni događaj godine “Cro A Porter”, ponela je ovu jedinstvenu suknju o kojoj sigurno mnoge sanjaju i polučizme sa izuzetno visokim potpeticama.

223 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Ljupka Tanevska & guerrillagirl.net

Stranice modnog leksikona “Elle Adore Style“, koji sada prvi put predstavljamo, pripadaju uvek nasmejanoj studentkinji iz Splita, Jeleni Leko. Istančanim ukusom i izuzetnim stilom osvojila je široku čitalačku publiku. Ove jeseni, predlaže igru jarkih, pastelnih i tamnih boja, začinjenu savršenim parom cipela i laganom bluzom na tufne koja će na poseban način osvežiti svaku odevnu kombinaciju.

320 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Jelena Leko & elleadorestyle.blogspot.com

Stranice bloga “Psycho Couture”, ispunjava autorka Ana Karadžole koja svoje čitaoce redovno izveštava o značajnijim modnim dešavanjima u Zagrebu. Njenim stilom preovladavaju tamnije boje a posebno crna. Anine preporuke za savršen izgled jesu prijatne bluze, mini i maksi suknje, dobri komadi nakita i bar jedan aksesoar u šari leoparda.

420 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Ana Karadžole & psycho-couture.blogspot.com

Modni dnevnik Mile Puljiz, ove jeseni ispunjavaju kako zemljani tonovi, cvetni dezeni, kožni šorcevi tako i petrolej-boja i jarke ciklama-nijanse. Obzirom da u njenom garderoberu počasno mesto zauzimaju blejzeri, preporučuje ih za svaku priliku. Ove nedelje slikala se za Street Style Seconds patrolum, a evo i rezultata.

517 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Mila Puljiz & fashionrocks-vogue.blogspot.com

Sprotski, opušten stil prošaran tonovima plave, bež i crvene, na sjajan način predstavila je autorka bloga “Divine World of Fashion”. Udobno subotnje popodne začinite isto takvom odevnom kombinacijom i ne zaboravite osmeh, kao najvredniji “aksesoar”.

613 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Stalna potrage za novim, insirativnim modnim stranama kao krajnji rezultat donela je otkriće bloga “Isolation”, sa potisom autorke Nevene Tošić. Njen autentičan stil čine interesantni komadi garderobe obojeni zemljanim nijansama. Klasične modele šešira preporučuje kao poseban jesenji must have-detalj.

78 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Nevena Tošić & isolationnevena.blogspot.com

Rok stil prezentovan na sjajan način, kombinacija kožne jakne i helanki, te plavo-crni miks boja stižu kao preporuka sa bloga “Cipelica-štiklica”, Jovane Bovan. Ovakvim izgledom sigurno ćete privući mnoge poglede, ali uz savet da budete oprezni, jer ovaj stil ne prašta greške.

84 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Jovana Bovan & cipelica-stiklica.blogspot.com

Činjenica da je leto prošlo ne mora da znači da potpuno zaboravite omiljeni kombinezon i izbacite ga iz upotrebe. Modna blogerka Marija Veljković, odabrala je fenomenalnu jesenju braon-plavu paletu boja začinivši je interesantnom maramom. Efekti su više nego očigledni.

94 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Jesen prekrivenu šljokicama savetuju kako vodeći svetski brendovi, tako i autorka bloga “Butterfly dreamer”, Anastasija Milojević. Obradujte sebe jednim ovakvim komadom i zablistajte u punom sjaju. Bilo da je u pitanju dnevna ili večernja varijanta, sigurno nećete proći nezapaženo.

102 Modni blog miks: Hrvatska/Srbija

Anastasija Milojević & anastasija-stasha.blogspot.com


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik  kreativne džungle Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments