Sedamnaestogodišnja Romina, autorka bloga “Donna Romina” ponela je asimetričnu crvenu suknju internet prodavnice Romwe. Ukombinovala ju je sa crnim topom brenda H&M i crnim cipelama internet prodavnice Sheinside.

slika 127 Modni blogovi: Asimetrična ljubav

Romina & www.donnaromina.de

Bernadet (Bernadette), koja stoji iza bloga “Born to Bother You” odlučila se za crnu asimetričnu haljinu internet prodavnice Romwe, koju je iskombinovala sa sivim čizmama brenda Forever 21. Efektne narukvice i “lenonke” savršeno upotpunjuju čitav autfit.

slika 222 Modni blogovi: Asimetrična ljubav

Bernadet & borntobotheryou.blogspot.com

I domaća blogerka Marija Bokić, koja uređuje blog “This is a Fashion Blog”, takođe je prihvatila trend asimetrije, te ponela zanimljivu cvetnu haljinu brenda Tally Weijl uz teksas jaknicu brenda New Yorker i zanimljive aksesoare.

slika 314 Modni blogovi: Asimetrična ljubav

Marija & marija-fashionblog.blogspot.com

Asimetrična cvetna haljina izbor je i riđokose Ukrajinke Aljine (Alina), autorke bloga “Purple Box”. Crni šeširić i crne sandale sa platformom daju dašak boho stila, koji simpatičnoj Aljini divno pristaje.

slika 412 Modni blogovi: Asimetrična ljubav

Aljina i purplebox.blogspot.com

Tonja (Tonya) sa bloga “The Moptop” odlučila se za asimetričnu haljinu sa neobičnim galaxy printom. Ostatak kombinacije sastoji se iz rock chic detalja kao što su bajkerske čizme brenda Thrifted, šeširić i ogrlica sa bodljicama brenda Forever 21.

slika 59 Modni blogovi: Asimetrična ljubav

Tonja & www.themoptop.com

Iza bloga “Let’s Talk about Fashion” krije se simpatična plavuša Manuela (Manuella). Manuela je ponela plisiranu belu asimetričnu suknju internet prodavnice Sheinside u kombinaciji sa roze topom sa tufnicama i Zarinim sandalama.

slika 611 Modni blogovi: Asimetrična ljubav

Manuela & manuellal.blogspot.com


Katarina Živković je student filozofije i autor bloga Dare 2 Wear. Pored toga bavi se i grafičkim dizajnom i slikarstvom. Obožava trip hop i downtempo muziku. Večita sanjalica. Inspiraciju nalazi svuda: u ljudima, prirodi, knjigama, snovima, zvezdama, nebulama, putovanjima, poljupcima, zagrljajima…

Comments