Uz tufnice i, u poslednje vreme, vrlo poželjnu mint boju sjajno se uklapa talasasta kosa. Zajedno daju romantičan izgled.

174 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Leonarda Komen & soffisinglesstyle.blogspot.com

Evo načina da atraktivnom torbom upotpunite jednostavan outfit. Kožne pantalone, dobar džemper, sandale boje kože i vintage nočari nepogrešiva su kombinacija.

263 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Jelena Leko & elleadorestyle.blogspot.com

Kaputi u vidu ogrtača prava su stvar za proleće. Ogrnite se i ponesite omiljenu oversized torbu, i spremni ste za svaku priliku. Jednostavan nakit biće sasvim dovoljan.

359 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Mila Puljiz & fashionrocks-vogue.blogspot.com

Cveće u kosi i čipkana haljina učiniće vas pravom damom. Tufnaste čarape čine kontrast, a blejzer i velika clutch torba u modernoj boji odličan su način da sve zajedno izgleda kao moderna bajka.

454 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Ljupka Tanevska & guerrillagirl.net

Ponesite majicu svog omiljenog benda koju ćete ukrasiti mnoštvom perli. Dugi džemperi odlični su za slojevito oblačenje, a geek naočari i veliko prstenje upotpunjuju sliku.

542 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Karla Anić & stylissime.blogspot.com

U nešto smelijoj kombinaciji ponesite jarkocrveni blejzer ukrašen zlatnim detaljima, a sa njim uklopite i karmin iste boje. Mačkaste naočari neizostavne su ove sezone!

635 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Sanja Kulušić & blackieandblondie.blogspot.com

Teksas košulje su apsolutni hit. Kada uz njih ponesete i mladalačku suknju visokog struka, na pravom ste putu da stvorite jednu sjajnu modnu priču. Edgy notu dodajte širokim kaišem sa nitnama.

728 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Barbara Repe & ar-ar.blog.hr

Koža će uvek biti in. Ona vam daje prostora da se igrate i sklapate sve što zamislite. Bela košulja i pink suknja u kombinaciji sa tufnastim čarapama odlično će se uklopiti.

818 Modni blogovi: Hrvatske blogerke prate trendove

Antonia Ponoš & fashionimperative.blogspot.com


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments