Crna haljina je večni komad, te je uvek odlična investicija. I klasična je i moderna u isto vreme, elegantna i oh là là šik. Predstavlja siguran modni odabir, a mi smo pregledali najpoznatije modne blogove u potrazi za interesantnim rešenjima kada je kombinovanje sa crnom haljinom u pitanju. Izbegnite monotoni look i inspirišite se autfitima koji slede. Modne blogerke nam pokazuju kako da nosimo crnu haljinu…

Uz obuću u jarkoj boji

Crne salonke ili sandale ostavite po strani i odaberite nešto smelije. Cipele u vatrenocrvenoj ili hot pink nijansi, zašto da ne. Izbeći ćete total black look, a pokazaćete da ste veoma modno osvešćene i kreativne kada je kombinovanje garderobe u pitanju.

Crna haljina blog Kayture Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Kayture”

Uz beli kaput

Dobar beli kaput u garderoberu je oličenje dobrog ukusa i stila. I predmet obožavanja naše modne redakcije. Ukoliko ste za eleganciju à la Grejs Keli (Grace Kelly) ili Odri Hepbern (Audrey Hepburn), a opet tražite über moderne autfite u stilu Olivije Palermo (Olivia Palermo) ili Dajen Kruger (Diane Kruger), crnu haljinu obavezno iskombinujte sa ovim odevnim predmetom. Postići ćete oba tražena efekta!

Crna haljina blog Lovely Pepa Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Lovely Pepa”

Sa upečatljivim nakitom

Pustite mašti na volju! Crna haljina je najbolja podloga za nakit u boji žutog zlata. I ovde važi ona deviza “više je definitivno više”.

Crna haljina blog The Blonde Salad Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“The Blonde Salad”

Uz aksesoar za kosu

Rajfovi sa mašnicama i cvetićima, trake sa kristalima ili šnale sa cirkonima – na vama je da odlučite, a sve u zavisnosti od toga kakav izgled želite da postignete. Da li želite da outfit sa crnom haljinom dobije neku girly notu ili da ga učinite veoma glamuroznim.

Crna haljina blog Wendy’s Lookbook Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Wendy’s Lookbook”

Uz šalove i ešarpe

Crna haljina plus ešarpa ili šal… Ova kombinacija svakako ima naš glas! Prava je prilika da iznosite sve one šalove koje ste godinama sakupljale, a možete i da obiđete omiljene high street prodavnice u potrazi za istim. (Pssst… Zara u ponudi ima divne, ogromne, tople šalove, kao stvorene za ovakve kombinacije.)

Crna haljina blog Lovely Pepa 2 Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Lovely Pepa”

Uz kratku kožnu jaknu

Kožne jakne su baš poput crne haljine – neprolazne. Ukoliko nemate nijednu, ova sezona je pravo vreme da je nabavite. I to onu bajkersku! Na kraju, iskombinujte je sa najboljom crnom haljinom.

Crna haljina blog Atlantic Pacific Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Atlantic-Pacific”

Uz pojas oko struka

Tanani struk istaknite tananim pojasom i crnu haljinu učinite mnogo zanimljivijom i više stylish. Možete se odlučiti za pojas u bilo kojoj boji, a nama se posebno dopada zlatni, kakav nosi ova graciozna dama.

Crna haljina blog Style Pantry Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Style Pantry”

Uz dobre čizme

Ukoliko ste listale modne časopise ili pregledale modne blogove u potrazi za trendovima za ovu jesen, znate da se nose čizme. The čizme! Do članaka, preko kolena, na štiklu, bez štikle, kožne, gumene… Birajte! A kakav god model da odaberete, odlično se kombinuje sa malom crnom haljinom.

Crna haljina blog Columbine Smille Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Columbine Smille”

Uz animal print

Ništa se uz crno ne slaže tako dobro kao animal print. Zebra, leopard ili tigar, zavisi od vaših preferencija. Nama se posebno dopalo kako je uvek super divna Bler Edi (Blair Eadie) iskombinovala crnu haljinu sa torbom i cipelama u animal printu. Très Chic!

Crna haljina blog Atlantic Pacific 2 Modni blogovi: Kako da nosite crnu haljinu

“Atlantic-Pacific”

Izvori fotografija: kayture.com, lovely-pepa.com, theblondesalad.com, wendyslookbook.com, atlantic-pacific.blogspot.com, stylepantry.com, columbine.freshnet.com


Milica Rančić nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Sklona je neosnovanom optimizmu. Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Comments