Čipka i duboke suknje će uvek biti odličja pravih dama. Ono što vam je neophodno jeste i romantičan detalj poput velike mašne na leđima. Pogledajte kako to nosi mlada dama od stila, Sanja Kulušić.

185 Modni blogovi: Moda kao umeće

Sanja Kulušić & blackieandblondie.blogspot.com

Ovog proleća mint-pantalone su must have. O njima se priča, a devojke ih nose. Naravno, potpuno je opravdano. Uključujući i pastelni trend, sa ovakvim komadom ne možete pogrešiti. Ponesite ih uz laganu košulju ili tuniku. Ogrnite omiljeni kardigan. Uz efektan komad nakita, kombinacija je potpuna.

273 Modni blogovi: Moda kao umeće

Ana Karadžole & psycho-couture.blogspot.com

Sa sunčanim i toplim danima dolazi i prilika da u dnevnoj kombinaciji ponesemo i omiljeni šorts. Ovakav teget sa tufnicama je odličan izbor. Ipak, kako bi vam bilo dovoljno toplo navucite i veliki džemper i plitke čizmice.

364 Modni blogovi: Moda kao umeće

Jelena Leko & elleadorestyle.blogspot.com

Hipi je in! Barbara Repe kombinuje hipi-detalje, poput naočara i marame na glavi, sa pomalo vintage-stilom. Žuta kombinacija je odlična za proleće, a bela kragnica sa nitnama i bele čarape više nego zanimljivi dodaci. Kreativnost je na prvom mestu.

460 Modni blogovi: Moda kao umeće

Barbara Repe & ar-ar.blog.hr

Kao prava romantična duša ponesite haljinu zlatastog sjaja sa velikom crnom mašnom na pojasu. Uz malo nakita i vrtoglavo visoke potpetice spremne ste da tražite princa na belom konju.

549 Modni blogovi: Moda kao umeće

Ljupka Tanevska & guerrillagirl.net

Birajte omiljene pastelne boje ovog proleća. Pustite mašti na volju. Kombinaciju ćete upotpuniti salonkama i tašnom u tonu, a odličan detalj biće i marama sa printom.

636 Modni blogovi: Moda kao umeće

Nina Starčević & lastylemuse.blogspot.com

Uvek spajajte nespojivo! Asimetričnu mint-haljinu Ana Bacinger ponela je uz crne čizme na šniranje i koledžicu. Uz odgovarajući šeširić i veliku tašnu dovoljno je da nabacite i širok osmeh.

738 Modni blogovi: Moda kao umeće

Ana Bacinger & littlefashionparadise.tumblr.com

Evo načina da i u kožnim pantalonama izgledate ženstveno. Izaberite neki zanimljiviji model, poput ovakvog sa rajsferšlusima, kao i modernu košulju sa printom. Cipele su prostor za maštu, birajte različite boje i dezene.

825 Modni blogovi: Moda kao umeće

Emina Saletović & vintage-dreams-shop.blogspot.com

Ako ste od onih koji vole nešto smeliji stil, sa dobrom kožnom jaknom ste na pola puta do uspeha. Ponesite ležernu belu majicu i pantalone u omiljenoj boji uz koje ćete kombinovati obuću. Čizme sa leopard-printom daće poseban pečat svakoj kombinaciji.

917 Modni blogovi: Moda kao umeće

Matea Martek & gypsygardens.blogspot.com

Kada birate suknju za dnevnu varijantu proverite da nije previše napadna, ali da je i dalje dovoljno zanimljiva i da će lako poneti celu kombinaciju. Uz nju je dovoljna i lagana bela košulja i torba koju ćete kombinovati sa sandalama Jeffrey Campbell.

1016 Modni blogovi: Moda kao umeće

Isabella Rakonić & thepileofstyle.blogspot.com


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments