Idealna jesenja kombinacija je upravo ova koju je ponela autorka bloga “Amo Lusso”. Klasičan džins, bela majica, moderna jakna – nepogrešiv izbor. U zavisnosti kako više volite, možete nositi visoke potpetice ili baletanke.

IMG 0787 Modni blogovi: One to rade ovako

Lili Rahilka Mitrović & amolusso.blogspot.com

Zlatne moderne pantalone možete poneti kako za dan tako i za noć. Zorana je za jednu dnevnu varijantu ovaj komad ponela uz džemper u pink nijansi. Cipele na štiklu su obavezne!

8002522527 12d3c8f461 b Modni blogovi: One to rade ovako

Zorana Jovanović & zorannah.com

Autorka bloga “Glam and Glitter 4Ever”, Tamara Kalinić, za jedan septembarski dan odabrala je pastelne nijanse za svoj autfit. Udobna majica i pantalone su idealni za šetnju sa prijateljima. Torba i baletanke se slažu u tonovima.

7989220215 522cfdf243 b Modni blogovi: One to rade ovako

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

Ukoliko vam ponestaje inspiracije pri osmišljavanju svog poslovnog izgleda evo jednog predloga Anastasije Milojević. Tonovi maslinaste boje u kombinaciji sa belom i bež su idealni za ovu jesen. Neka glavni detalj ovoj kombinaciji bude upečatljiva ogrlica.

7996552332 a9b7c07198 b Modni blogovi: One to rade ovako

Anastasija Milojević & anastasija-stasha.blogspot.com

Inspirativna plava i džins su poslužile Branislavi za osmišljavanje jednog autfita. Zaljubljenici u džins, ovo je idealna kombinacija za vas. Nikada nećete pogrešiti ukoliko odaberete crne salonke i modernu torbu.

7995213507 948bacd31e b Modni blogovi: One to rade ovako

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Romatičan i stajliš izgled postignite uz romantičnu belu haljinu i modernu džins jaknu sa kristalima. Crne štikle nikada ne mogu biti loš izbor. Izaberite romantičnu ogrlicu, pismo torbu i spremne ste.

DSCN3146 Modni blogovi: One to rade ovako

Ivana Bodiroga & myfashionuniquelife.blogspot.com

Jelenina odevna kombinacija odiše klasikom i jednostavnošću. Crne pantalone i majicu sa printom kombinujte uz mint sako. Crna tašna i naočare za sunce nemojte zaboraviti, biće još sunčanih dana.

1111 Modni blogovi: One to rade ovako

Jelena Nikolić & babytuna.net


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments