Ponovo je došlo vreme za belu boju! Ona deluje sveže i čisto, pogotovo ako je upotpunite pravim detaljima. Branislava je to postigla braon nakitom i naočarima, kao i efektnim žutim cipelama.

169 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Kežual look upotpunite romantičnim detaljima, poput bisera i velikog cveta na reveru. Ponesite maramu na glavi kao prava dama. Teksas prsluci su apsolutni hit ove sezone.

259 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Milena Stanković & fashionmagnolia.blogspot.com

U malo smelijoj varijanti ponesite asimetričnu haljinu strukiranu pojasom sa nitnama. Uz dobru kožnu jaknu i duboke čizme na pertlanje nije vam potrebno mnogo nakita. Evo kako je to sve ponela Jovana Đokić.

355 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Jovana Đokić & messinmycloset.blogspot.com

Proleće je vreme za osmehe i vedre boje. Koralna je uvek dobar izbor. Duboke lagane pantalone visokog struka i bela košulja sličnog materijala izgledaju odlično zajedno. Struk naglasite pletenim kaišem, sa kojim će se slagati i torba.

450 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Zorana Jovanović & zorannah.com

Karirana košulja je must have, a u kombinaciji sa dobrim džinsom i kožnom jaknom je uvek pun pogodak. Na sve to, obavezne su i odgovarajuće čizme. Začinite kombinaciju interesantnim kaišem i nakitom, kao i kapom u odgovarajućoj boji.

539 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

Vreme je i za klasiku. Crvenu bluzu interesantnog kroja upotpunite masovnom zlatnom ogrlicom. Zara sandale su hit.

632 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Nataša Jovović & pwincipessa.blogspot.com

Za romantičan dnevni look potrebna vam je lepršava suknja poput ove, i odgovarajući blejzer. Neizostavne su baletanke, a one u srebrnoj boji su pravi izbor.

725 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Aleksandra Skorupan & fashionmicrocosmos.blogspot.com

Vintage je samo za prave poznavaoce mode. Kratak džemper savršeno pristaje uz suknju visokog struka, a marama i šešir su odlični aksesoari. Na sve to, dodajte i futurističke metalik cipele.

816 Modni blogovi: Pravi poznavaoci mode

Milica Stojšić & hypemyhip.blogspot.com


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments