Današnju retrospektivu čini pregršt zanimljivih autfita, neka vas inspirišu za osmišljavanje ličnog stila ovog marta.

Ivana Bodiroga u svoje odevne kombinacije uvek unese dozu sportske elegancije bez koje ne možemo. Omiljenu kožnu jaknu kombinujte sa upečatljivim aksesoarima poput šalova i naočari za sunce.

1111 Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Ivana Bodiroga & myfashionuniquelife.blogspot.com

Marija je poznata po jednostavnom stilu. Ponesite udobne čizme uz omiljeni kaput i torbu. Crno-bele kombinacije se uvek pokažu kao odličan izbor. Sa nekim stvarima jednostavno ne možete da pogrešite.

429 Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Kao što smo navikli na Anastasijinom blogu nalazimo elegantne odevne kombinacije. Jednu ovako modernu suknju ponesite uz aksesoar poput elegantnog šešira i u svoj stil unesite taj svakako poželjan “damski momenat”.

LostFile JPG 12967241 Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Anastasija Milojević & anastasijastasha.blogspot.com

Autorka bloga “Babytuna”, Jelena Nikolić, često bira sportske odevne kombinacije. Zemljani tonovi, karirana košulja i topli džemper je bio njen izbor za jedan prolećni dan. Svoj izgled upotpunjuje detaljima u vidu torbi, naočara za sunce, a kape su neizbežne.

jjjh Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Jelena Nikolić & babytuna.net

“Frashion by Marina” je adresa na kojoj se nalazi blog koji je nedavno napunio svoj drugi rođendan. Marina Arnaut je za rođendanski outfit izabrala romantične komade. Košuljica sa cvetnim printom, kratka suknja i torbica u jarkoj boji su prvi hit ovog proleća.

fRashion 2nd birthday 4 Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

Zorana Jovanović odlično nosi pantalone u tirkiznoj nijansi i majicu na pruge, koje su dobra kombinacija za svakodnevne prilike. Ove pantalone takođe možete nositi na platforme i tako postići elegantniji stil. Obavezan detalj je clutch torba.

6836150330 b3959fe429 z Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Zorana Jovanović & zorannah.com

Ne zaboravite da je dobar džins preduslov za modernu sportsku kombinaciju. Uz pink blejzer kombinujte svoj omiljeni par džinsa. Moderni dodaci u vidu torbe sa resama je ove sezone must have. Neka vam Tamarin blog “The Glam and Glitter” posluži kao inspiracija pri odabiru svoje prolećne odevne kombinacije.

80b85b97 Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

I najslađe se kraj. Autorka bloga “La Crème”, Madlena, vam za poslednje zimske dane predlaže košulju na pruge, klasičan kaput i braon čizme. Uživajte u kombinovanju svojih omiljenih komada i ovog marta!

MG 6011 Modni blogovi: Pruge, kaputi i puno inspiracije

Madlena Domazet & 2lacreme.com


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments