Jovana Đokić je večitoj crno-beloj priči dodala efektne detalje u vidu geometrijskih oblika. Majica prati trouglastu torbicu, koja ima apsolutno vođstvo u celoj kombinaciji.

128 Modni blogovi: Sunčani talasi

Jovana Đokić & messinmycloset.blogspot.com

Ako, u poslednje vreme veoma popularnu, haljinu jednostavnog kroja i vintage apstraktnog printa strukirate tankim kaišem, ne fali vam još mnogo do sjajne dnevne kombinacije. Dvobojne baletanke i upadljiva ogrlica zaokružiće vašu modnu priču. Pas će, osim što je vaš prijatelj, biti i dobar saputnik na uličnoj pisti.

216 Modni blogovi: Sunčani talasi

Jelena Nikolić & babytuna.net

Ovog leta na raspolaganju imate jarke boje i kombinovanje više njih, ali i nežne pastelne boje i umirujuće šare. Šta god da odaberete, ne ograničavajte se na jednu boju ili print, leto je tu da bude veselo i maštovito.

313 Modni blogovi: Sunčani talasi

Ines i Marko & im2style.blogspot.com

Od prošlog leta se čini da mornarski stil nikada neće izaći iz mode. Ipak, važno je da svaka kombinacija nosi vaš pečat. Zato umesto uobičajenih kombinacija teget, bele i npr. crvene boje, odaberite upadljivu žutu, kao što to radi Branislava. Upadljiva srebrna ogrlica i crveni karmin su finese na koje ne smete da zaboravite.

411 Modni blogovi: Sunčani talasi

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Ako volite nešto elegantnije, damske komade čipkana haljina će sigurno zauzeti počasno mesto u vašem garderoberu. Kako biste je razlikovali od drugih, ponesite je uz moderne sandale u neonskim bojama, koje su nezaobilazne ove sezone.

59 Modni blogovi: Sunčani talasi

Anastasija Milojević & anastasija-stasha.blogspot.com

Kada rešite da dan provedete na vodi obucite samo najprijatnije komade. Lagana kratka haljina i ravne sandale će sigurno biti udobne, a šešir je ono bez čega ne bi trebalo ni da krećete. Veliki cvetovi i boje će svaku kombinaciju učiniti interesantnijom.

68 Modni blogovi: Sunčani talasi

Jovana Bovan & cipelica-stiklica.blogspot.com

Crna i bela su uvek dobar izbor kada je elegancija u pitanju, naročito uz klasične crne lakovane potpetice. Ipak, ako se odlučite i za malo boja, torba je savršen način da ih pridodate kombinaciji.

76 Modni blogovi: Sunčani talasi

Milena Stanković & fashionmagnolia.blogspot.com

Kada se odlučite za komade sa printom, sigurna opcija je jednobojni ostatak. Uz šorc zanimljivog kroja i vrtoglavo visoke potpetice savršeno će se uklopiti i večne Ray Ban naočari. Ne zaboravite osmeh.

85 Modni blogovi: Sunčani talasi

Zorana Jovanović & zorannah.com

Duboka suknja s karnerima je jedan od najpoželjnijih komada u ženskom garderoberu. Ipak, ona nije isključivo predviđena za večernje kombinacije. Ako je ponesete uz starke i majicu s omiljenih likom, ona će biti deo sjajne dnevne varijante.

97 Modni blogovi: Sunčani talasi

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

Kada je reč o detaljima važno je da izaberete one prave. Šešir i mašna u kosi su nagoveštaji romantike, a šareni buket koji izviruje iz torbe je ono što osvaja!

105 Modni blogovi: Sunčani talasi

Vanja Milićević & fashionandstylev.blogspot.com


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments