Kombinujte iscepane farmerke u dečačkom stilu. Crna i bela su uvek dobar izbor, pogotovo kada je ovakva kombinacija u pitanju. Džemperi sa pletenicama su večni, a crne lakovane cipele obavezna stavka u garderoberu svake devojke.

161 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Jovana Radojičić & bonjoujr.blogspot.com

Hipi je uvek in. Osećajte se komotno u ležernoj majici i omiljenom blejzeru. Traka ili marama pravi su način da začinite outfit, a naočari su neizostavne tokom ovako sunčanih dana. Ne zaboravite čuvene lenonke.

252 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Madlena Domazet & 2lacreme.com

Za večernje prilike birajte interesantne komade. Haljina sa šljokicama pravi je način da izgledate odlično i bez puno boja i nakita. Uz to ogrnite i blejzer oštrog kroja. Nokti su važan detalj, pa gledajte da boju uklopite sa celom kombinacijom.

348 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

Evo načina da uz nekoliko jednostavnih komada izgledate sjajno. Beloj košulji i famerkama dodajte neku jarku boju, u ovom slučaju blejzer, interesantan nakit i još interesantniju obuću. Dok koračate u visokim potpeticama upadljivog printa, budite sigurni da ste primećeni.

444 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Jelena Nikolić & babytuna.net

Šta ćete prvo primetiti? Sjajan kaput, pomalo military stila ili lakovane srebrne cipele? Svemu tome dodajte i avijatičarske naočari kako bi outfit bio potpun. Crveni karmin i veliki prsten vrlo su važni detalji.

535 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Vanja Milićević & fashionandstylev.blogspot.com

Trenč je neizostavan u ovom periodu. Jednostavnost dnevnih komada razbićete bojama i detaljima kao što su baletanke sa nitnama. Turbani su i dalje in, vodite se time.

628 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Ovog proleća ponesite strukirani oversized blejzer u nekoj nežnoj boji. Zanimljive čarape daju dozu kreativnosti, a uz njih kombinujte i baletanke sa velikom mašnom i u odgovarajućoj boji. Cvetna marama je još jedan romantičan detalj.

721 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Jovana Bovan & cipelica-stiklica.blogspot.com

Haljinu zmijskog printa i zanimljivih boja dovoljno je ukrasiti tankim zlatnim kaišićem. Visoke potpetice, karmin i lokne doprineće vašoj ženstvenosti.

813 Modni blogovi: Trendovi na jednom mestu

Anđela Vitorović & fashion-bite.com


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

 

Comments