Prethodni tekst iz ovog modnog serijala možete pogledati ovde.

Karolina (Carolina) je kreativna mlada dama i autorka modnog bloga “Fashion Squad”. Na adresi njenog modnog kutka ljubitelji mode i stila mogu da uživaju u fantastičnim modnim izveštajima i odličnim fotografijama. Njen stil je romantičan i klasičan, sofisticiran i zadivljujuć. Atraktivna plavuša pleni harizmatičnim izgledom. Za vas smo odabrali njenih pet prolećnih odevnih kombinacija.

Ne plašite se da ponesete cipele i torbe koje po nijansi i materijalu nisu iste. Pogledajte kako je to hrabro učinila Karolina kombinujući ljubičastu torbu i narandžaste sandale.

carolinaengman firenze look111sz Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Rođendanski autfit

Crno-beli print u kombinaciji sa klasičnim štiklama i velikom žutom torbom nas je ostavio bez daha. Ponesite ovakvu kombinaciju u izlazak sa drugaricama ili šetnju po gradu.

carolinaengman neonflowers010s Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

To je taj trend

Crne pantalone i fantastičan šareni sako su odličan izbor za poslovni sastanak. Ne preterujte sa detaljima, ponekad su dobra torba i udobne cipele sasvim dovoljne.

carolinaengman saturdays008s Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Jednostavno i najbolje

Crna boja više nije sinonim za monoton stil. Iako za proleće predlažemo pastelne i jarke nijanse iznenadite ponekad sebe i druge jednom klasičnijom odevnom kombinacijom koja se bazira na tamnijim bojama.

carolinaengman spring101s Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Crna kao inspiracija

Cipele Acne Alice su ponele mnoge blogerke širom sveta, pa tako nas je i Karolina počastila odevnom kombinacijom kojoj pravi pečat daje ovakav par cipela. Čista desetka za kombinaciju dva različita printa.

carolinaengman weekend005s Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Jedna je od najpoznatijih trendseterki

Vendi je autorka modnog bloga “Wendy’s Lookbook”. Na njenom sajtu ćete uživati u svakodnevnim modernim odevnim kombinacijama i stilu koji će vas inspirisati da u svoj udahnete note elegancije i ženstvenosti kakvu do sada niste poznavali. Vendi je prava dama u svetu modnih blogova.

Mornarski trend ne izostaje ni ove sezone. Važno je samo kako ga kombinujete. Poslušajte savet ove modne blogerke i za početak ovakvog stila izaberite teget cipele i crvene pantalone.

Weekend 8 433x650 Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Mornarski stil

Udoban džins Vendi je ponela uz pastelnu bluzu i ovakvim autfitom dala svoj doprinost pastelnoj euforiji koja vlada na adresama modnih blogova. Svedeno i jednostavno.

Pretty Pastels 1 433x650 Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Pastel koji volimo

Ovu prolećnu sezonu ne smete u modnom smislu zamisliti bez kožnog šortsa. Vendi ga je ponela uz maslinasto-crnu jaku i veliku torbu. Prava poslastica su print cipele.

Olive Prints 2 433x650 Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Maslinasta i kožna inspiracija

Još jedna inspiracija za poslovan stil. Ovoga puta uz akcenat na detaljima kao što su ešarpa na pruge i veliki clutch. Dopustite da vas moderne boje prikažu u pravom svetlu baš kao Vendi.

Honeycomb 1 433x650 Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Pruge i elegantni aksesoar

Košulja i pantalone od džinsa su sinonim za klasičan autfit, ali uz moderan blejzer i visoke potpetice dobijaju jedan sasvim novi smisao.

Flowers 9 433x650 Modni dvoboj: Carolina vs. Wendy

Džins na drugačiji način

Uživajte u kombinovanju svojih omiljenih komada i recite nam čiji vam se stil više dopada – onaj koji praktikuje Karolina ili Vendi.

Izvori fotografija: fashionsquad.com, wendyslookbook.com


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments