Cvjetni uzorci počeli su se nositi na proljeće, a ljubav prema ovom zanimljivom uzorku nastavlja se i u ljeto. Nosimo ga na suknjama, haljinama i bluzama. Neizbježno je i na sandalama pune pete. CREAM of Scandinavia donosi haljinicu mornarskoplave boje, ukrašenu cvjetnim uzorkom. Nas je oduševila radi gornjeg dijela, koji izgledom podsjeća na korzet. Donji dio ukrašen je dugmićima i dubokim džepovima, kao zanimljiv detalj koji podiže dojam haljinice. Nosite je na bijele tajice i predivne crvene salonke, koje daju dašak romantike. Cvijeće je divan detalj, kojeg morate nositi ovo ljeto. Odvažite se i prepustite cvjetnoj rapsodiji.

Slika 142 Modni predlog dana: Cvetna rapsodija

Razigrana, vesela i romantična CREAM of Scandinavia kolekcija koja će naći put i do vaših ormara

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodne “Modne predloge dana” možete pogledati ovde.


Minela Đivoje Mama, supruga, starija sestra… Zaljubljenica u modu, knjige, more i dobri stari rock. Nepopravljivi perfekcionista i optimist, vlasnica bloga Stylish Style

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments