Ljetni rituali svima su nam dobro poznati. Sunce, plaža i izlasci. A što je sa onim slatkim ritualima s prijateljicama, kao što je šoping? Naravno, svaka prava šopingholičarka nađe vremena i za to. Bez obzira na vrućinu, nema ništa ljepše od obilaska dućana u potrazi za novim krpicama. Kako šoping zna potrajati, potrebno je obući se ležerno i udobno. CREAM of Scandinavia i Wannabe Magazine predlažu strukiranu tuniku u modernoj pink boji, koja savršeno ističe vašu preplanulu boju. Divno pristaje uz tri četvrt hlačice crne boje, naglašavajući vašu figuru. Obujte udobne krpene tenisice sa zanimljivim printom i spremni ste za dugu šetnju. Kombinaciju začinite s malom crnom torbicom ukrašenom zakovicama.

Slika 132 Modni predlog dana: Dan šopingholičarke

Jednostavna i ležerna kombinacija za maratonski šoping i kavu s prijateljicama

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodne “Modne predloge dana” možete pogledati ovde.


Minela Đivoje Mama, supruga, starija sestra… Zaljubljenica u modu, knjige, more i dobri stari rock. Nepopravljivi perfekcionista i optimist, vlasnica bloga Stylish Style

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments