Leto je pokucalo na naša vrata, i dok uživamo na toplim sunčevim zracima, želimo i da izgledamo što bolje i zanosnije. Ove sezone, kao nikada do sada, vlada pregršt trendova, a paleta in boja je gotovo beskrajna, te inspiraciju možete pronaći svuda, na ulicama, modnim časopisima, blogovima, ali i u vašem omiljenom Wannabe Magazine-u. Za vas smo danas izabrali ženstvenu dnevnu varijantu, koja pristaje gotovo svakoj dami. Odlučite se za lepršavu haljinicu nežne, pastelne boje od laganog materijala (poput ove na slici u trendi mint boji), a čitavu priču najbolje će ispratiti visoke potpetice u nekoj jarkoj upadljivoj boji (pink, žuta ili narandžasta).

Kada sunce zađe, i temperature se malo spuste, ogrnite se dobrim sakoom ili nekim neobičnim bolerom nalik ovom na slici, čija će boja pratiti boju haljine, i sve to osvežite sa malo diskretnog nakita i odgovarajućom šminkom i spremne ste za novi dan. Ne zaboravite da “ponesete” osmeh i pozitivnu energiju, a setite se i reči čuvenog modnog maga Iv Sen Lorana (Yves Saint Laurent): “Tokom godina naučio sam da je najvažnija stvar na haljini žena koja je u njoj. ”

slika 155 Modni predlog dana: Igra pastelnih i jarkih boja

Interesantan spoj: fenomenalne Aldo visoke poteptice i nežna Cream of Scandinavia haljina

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments