Kada u outfitu imamo dve boje možemo da se prepustimo i pomešamo različite materijale. Spojila sam kožu, vunu, krzno i dobila efekat udobne kombinacije za razne prilike.

071 Modni predlozi Jovane Jokić: Atraktivna i urbana

Spajajte nespojivo

Nakit u kosi je veliki hit u poslednje vreme, ali obratite pažnju šta oblačite kada ga stavljate na glavu, jer napadna garderoba sa upadljivim nakitom može da izazove kontra efekat.

IMG 9705 Modni predlozi Jovane Jokić: Atraktivna i urbana

Upadljiv nakit u kosi

Kada zimski dani nisu hladni kao što znaju da budu treba ih iskoristiti za maštovitije kombinacije, ovaj put moj izbor je miks teksas šortsa i čupave bundice u neobičnoj boji.

IMG 2818 Modni predlozi Jovane Jokić: Atraktivna i urbana

Za februarske tople dane

Kada smo u poseti nekom gradu to uključuje mnogo šetnje, bar u mom slučaju, tada je najbolji izbor opušteni street style sa zimskim aksesoarima.

IMG 2874 Modni predlozi Jovane Jokić: Atraktivna i urbana

Crno-beli autfit

Za dane kada nemamo mnogo obaveza, za deo dana kada idemo u teretanu ili se jednostavno osećamo sportski ovo je prava udobna kombinacija, jarke boje u sportskim detaljima čine outfit zanimljivim.

004 Modni predlozi Jovane Jokić: Atraktivna i urbana

I trenerka može biti moderna

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments