Jedan street look sa elegantnom kožnom jaknom. Ovakav tip jakni možete da kombinujete sa farmericama i oversize džemperima u neutralnijim nijansama, jer je sama jakna već efektna. Ne znači ako je jakna elegantna da u toj kombinaciji moraju da idu i štikle, već slobodno obujte ravne čizmice ili u ovom slučaju kožne patike sa nitnama.

145 Modni predlozi Jovane Jokić: Čipka i nitne

Kožna jakna uvek i svuda

Ovo je jedan spoj biker čizama i romantične haljine sa čipkom, crna i pink se dobro slažu, plus na sve to sako sa nitnama, odlučila sam se za ovu haljinu i pink boju da dam malo živosti zimi koja traje i traje…

236 Modni predlozi Jovane Jokić: Čipka i nitne

Kombinacija romantične devojke i rokerke

Kombinacija više boja, a da to sve ipak izgleda složno. Oker farmerice, zelena košulja, bundica od veštačkog krzna i štikle za elegantniji izgled. Ove sezone su velike ogrlice hit i savršen način da svoju majicu ili košulju učinite zanimljivijom.

330 Modni predlozi Jovane Jokić: Čipka i nitne

Velike ogrlice su must have

Karirane košulje i to u crveno-sivoj nijansi nikada nisu bile out, samo je pitanje kakvu ćemo kombinaciju napraviti. Ovaj put tu su farmerice sa malim cartoon printom Miki Maus, čizmice sa platformom i naravno zimski aksesoari zbog potrebe, a i zadovoljstva.

426 Modni predlozi Jovane Jokić: Čipka i nitne

Crveno-siva karirana košulja je uvek u trendu

I hajde da se opet vratimo na jarke boje koje ulepšavaju zimu. Evo jedne kombinacije kako crno-belu varijantu napraviti efektnijom, a šešir celoj kombinaciji daje wow efekat i mističnost.

523 Modni predlozi Jovane Jokić: Čipka i nitne

Jarke boje razbijaju sivilo zimskih dana


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments