Ovo je idealna kombinacija za urban look, kožne pantalone su hit ove sezone, cardigan za sve prilike i majica sa bodljicama tu su da upotpune efekat, čizme do članka sa platformom izuzetno su udobne i pomažu da izgledate šik, a ne sputavaju vašu šetnju.

03 Modni predlozi Jovane Jokić: Džins i krzno

Ubrana dama

Unisex look, zašto unisex? Muški džemper H&M – više volim kada je džemper normalnog kroja preko struka, ženski modeli dosta su kratki za ove hladne dane, i muški kačket. Biker boots u kombinaciji sa elegantnom torbom Michael Kors  i kožnom jaknom.

001 Modni predlozi Jovane Jokić: Džins i krzno

Efektni aksesoari

Šeširi su dobar dodatak vašem izgledu, i sa njim svom outfitu možete dati završni pečat. Denim košulja i teksas farmerice večita su klasika i osnova za dalje eksperimentisanje i vaš finalni izgled. Crna bundica tu je da napravi kontrast i da dozu elegancije casual look-u.

IMG 6097 copy Modni predlozi Jovane Jokić: Džins i krzno

Džins kao inspiracija

Želite da izgledate classy, a da opet ne deluje kao da ste se previše trudile? Tada u vaš outfit ubacite neki upečatljivi komad. Ova bundica od veštačkog krzna može da se kombinuje na više načina. U njoj možete delovati elegantno, a možete je izabrati i za opuštenu dnevnu varijantu, sve zavisi šta obučete ispod nje. Ovog puta odlučila sam se za duks i kožne helanke sa UGG čizmama. Opušteno, a upečatljivo.

024 Modni predlozi Jovane Jokić: Džins i krzno

Klasika na Jovanin način

Crno-bela kombinacija je klasika, a u toj klasici se lako izgubimo i na kraju izgledamo dosadno. Da ne bi došlo do toga igrajte se sa detaljima, materijalima, dezenima… Beli prsluk je dosta upečatljiv, pa sam se odlučila da ga ukombinujem sa jednostavnom crnom majicom i helankama, biserna ogrlica tu je za dodatni efekat i crveni karmin da začini crno-beli svet.

IMG 6158 copy Modni predlozi Jovane Jokić: Džins i krzno

Crveni karmin kao pečat


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments