Kombinacija kraljevskoplave boje i crne je veoma efektna, džemper jednostavnog kroja možete učiniti zanimljivijim ako stavite neku veliku ogrlicu.

IMG 5362 Modni predlozi Jovane Jokić: Efektno i moderno

Jednostavnu kombinaciju upotpunite efektnim nakitom

Prsluci su super izbor kada nije jako hladno, a ja lično volim i kada imaju veliku kapuljaču. Krem-roze-crna kombinacija boja, udobno i toplo za jedan casual dan.

IMG 9970 Modni predlozi Jovane Jokić: Efektno i moderno

Prsluk je must have

Jedan opušten outfit u kombinaciji sa elegantnijom torbom. Volim spoj belog duksa i farmerica, a bordo ešarpa je tu radi dodatnog efekta.

END 6483 Modni predlozi Jovane Jokić: Efektno i moderno

Opušteni otufit za svaki dan

Nitne, bodljice, perlice i ostali dodaci su hit, pomoću njih jednostavnost zamenjujemo upečatljivošću. Ove pantalone mogu da se kombinuju za više stilova, a ja sam ovaj put izabrala kožnu jaknu i čizmice do članka.

END 6562 2 Modni predlozi Jovane Jokić: Efektno i moderno

Nitne, bodlje, perlice...

Bundice sa kratkim rukavima su veoma zanimljive, sa njima dolazi do izražaja i ono što imate ispod nje. Kožne pantalone u bordo nijansi, duboke čizme i šubara kao detalj čini efektan outfit.
IMG 29291 Modni predlozi Jovane Jokić: Efektno i moderno

Bundica s kratkim rukavima je hit

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments