Kombinacija kože i krzna je efektna i to svi znamo, samo ostaje pitanje boje. Ovaj put sam se odlučila za žuto-crnu kombinaciju i maslinasto zeleni šešir.

116 Modni predlozi Jovane Jokić: Nežne i svetle boje

Žuto-crna odevna kombinacija i maslinasto zeleni šešir

U susret proleću (jedva čekam), izabrala sam svetle boje. Mint i pastelne boje su se dosta nosile ove zime, a slobodno nabavite i nove komade za proleće i leto. Kombinacija mint pantalona i belog prsluka je zanimljiv izbor.

28 Modni predlozi Jovane Jokić: Nežne i svetle boje

Dočekajte proleće u mint bojama

Kada je jedan dan toplo, a drugi dan hladno i kada više ne znamo kako da izađemo iz kuće, kratka bundica može da bude dobro rešenje, a u kombinaciji sa farmericama i džemperom dobijate jedan casual izgled.

39 Modni predlozi Jovane Jokić: Nežne i svetle boje

Morate imati kratku bundicu

Trench mantili su za sva vremena, a ako je u krem boji začinite ga ešarpom sa printom ili nekim drugim dezenom. Na sve to, duboke čizme sa platformom i spremna je kombinacija i za dan i za veče.

48 Modni predlozi Jovane Jokić: Nežne i svetle boje

Mantil i ešarpa

Obožavam nežne kombinacije, pastelne boje su romantične, a haljinice sa lepršavim materijalima odlično idu u kombinaciji sa kardiganom ili džemperom na raskopčavanje.

56 Modni predlozi Jovane Jokić: Nežne i svetle boje

Nežne kombinacije

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments