Slim farmerice sa Timberlandkama su kombinacija da izgledate opušteno, a ipak izazovno, miks bordo i oker su dobar kontrast i daju upečatljivost izgledu, a kapica je tu kao detalj ili maska, ako vam se ne sviđa kakva vam je kosa.

JJ 2 Modni predlozi Jovane Jokić: Print i guma

Slim džins i popularne cipele Timberland

I tokom snežnih dana kada imamo po pet slojeva garderobe na sebi možemo da izgledamo stilizovano. Dovoljna je topla jakna, u ovom slučaju u braon boji, čizmice, plišane helanke i naočare kao detalj, a u mom slučaju i nužda, jer ne mogu da gledam bez njih kada sam na snegu.

510 Modni predlozi Jovane Jokić: Print i guma

Ništa bez aksesoara

Mnogo ljudi kaže da ne voli sive nijanse, ali zašto, kada sa sivom možete da kombinujete razne boje? Ovaj put je u kombinaciji sa pastelnim bojama koje daju nežan izgled, vuneni džemper i kapica – pufnasto i udobno!

152 Modni predlozi Jovane Jokić: Print i guma

Siva kao inspiracija

Gumene čizme se ili vole ili mrze. Za one koje ih vole – evo načina kako da ih iskombinujete, a da ne izgledate kao da ste krenule na pecanje. Dobro idu u kombinaciji sa krznom i kožnim pantalonama, a na vama je da izaberete boju i dezen.

DSC 0456 Modni predlozi Jovane Jokić: Print i guma

Guma i krzno? Što da ne!

Pantalone sa printom su se uvek nekako provlačile kao redovan trend, pa i kada nije akcenat na njima sa pravim modelom možete dobiti dobar efekat. Možete videti kombinaciju crvene i žute, dve boje za koje bi neki rekli da ne idu zajedno, ali one su se pokazale kao dobri partneri u ovoj kombinaciji.

IMG 6570 copy Modni predlozi Jovane Jokić: Print i guma

Volimo print


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments