Olive green i crno je osnova ove kombinacije; da bih ublažila dečački fazon, odlučila sam se za teksas šorts, traku u kosi i clutch torbu.

END 2646 Modni predlozi Jovane Jokić: Udobnost i proleće

Ublažite dečački fazon jednostavnim trikovima

Volim helanke i pantalone u jarkim bojama, tada je u kombinaciji dovoljan samo džemper, udobne čizme i torba preko ramena. Ovo je idealan outfit za prelazni period kada ni sami ne znamo da li je zima ili proleće

END 2673 Modni predlozi Jovane Jokić: Udobnost i proleće

Odeća u jarkoj boji

Kada putujem udobnost mi je na prvom mestu. Zbog toga sam i izabrala ove pantalone koje podsećaju na trenericu, gumene čizme, kožnu jaknu i prsluk… Opušteno, a ipak stilizovano.

044 Modni predlozi Jovane Jokić: Udobnost i proleće

Za put je najvažnija udobnost

Jedan klasičan prolećni outfit: svetle i nežne boje, jeans i patike. Lagana majica, preko nje tanki kardigan, nakit u kosi… Proleće, gde si? Čekam te!

Kombinacija 1 resize 2 Modni predlozi Jovane Jokić: Udobnost i proleće

Klasičan, prolećni outfit

Oversize krem džemper iskombinovala sam sa crnim pantalonama. Na kraju sam odlučila malo da začinim sa plavim cipelama. Naravno, tu je i marama sa popularnim mustache printom.

IMG 1017 resize Modni predlozi Jovane Jokić: Udobnost i proleće

Idealan odabir za hladno proleće

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments