Iako je zima, to ne znači da moramo da se odreknemo vedrih boja. Uvek se može pronaći način da se napravi neka vesela kombinacija, a da to opet izgleda toplo i ušuškano. Crvena haljina je pogodna za sve prilike i godišnja doba, zato ne oklevajte da iskoristite ovakvu modnu kombinaciju kad god imate mogućnost. Upotpunite ceo izgled toplim Ugg čizmama, bile one duže ili kraće.

Slika 119 Modni predlozi Nataše Blair: Bojama protiv zime

Crvena haljina i clutch torba sa leopard printom su potpuni pogodak

Ako ne znate kako crnu da “ubijete” nekim posebnim dodatkom, neon boja će kompletno promeniti ceo izgled. U ovom slučaju ja sam je ukombinovala sa crnom čipkanom haljinom, i to je lepo za svečane prilike. Ukoliko biste hteli nesto jednostavnije, baletanke i džins bi bili odličan izbor.

Slika 27 Modni predlozi Nataše Blair: Bojama protiv zime

Neon boja pogodna za svaku priliku

Burberry torba, džins i nežna nijansa džempera i jakne su uvek u trendu. Nemojte da zaboravite da stavite traku za glavu, rajf ili kapicu, u zavisnosti šta vam se najviše sviđa. Ja uvek predlažem da se bude maštovit sa dodacima za kosu, jer onda nikada niste dosadni i iznova izgledate drugačije.

Slika 37 Modni predlozi Nataše Blair: Bojama protiv zime

Bez čini da zimski outfit izgleda kao jesenji bez mnogo truda

Kad nemate mnogo ideja, uvek izaberite torbu koja će odudarati od cele kombinacije i sve dobija potpuno drugi smisao. Ova roze odudara od svega, ali se opet u isto vreme i slaže. Budite hrabri kada su torbe u pitanju, uvek možete da izvedete nešto novo i drugačije.

Slika 47 Modni predlozi Nataše Blair: Bojama protiv zime

Dobra torba menja ceo izgled

Pastelne boje su prelepe u svim nijansama. Kombinacija pruga sa pastelno rozim šeširom i torbom ide dobro uz džins, suknje, pa i patike, u zavisnosti o kojim prilikama pričamo. Kombinujte i sa drugim modnim detaljima, ali neka akcenat uvek ostane na njima.

Slika 56 Modni predlozi Nataše Blair: Bojama protiv zime

Pastelne boje su nosive i u zimskom periodu


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments