Modni trendovi se menjaju, svake sezone nove boje zauzimaju mesta u našim ormarima, ali crvena boja uvek ostaje najupečatljivija. Pogodna je i za neku svečanost, odlazak na kafu, posao, putovanje, šetnju, ili pak na nekom najobičnijem dodatku.

Crveni džemper uvek je idealan za jednostavne prilike. Odlučila sam se za džins i belu košulju, nekako deluje školski i najudobnije je za popodnevnu šetnju. Ako vam se ne sviđaju baletanke onda možete izabrati neke jednostavne platforme, jer je džemper sam po sebi već dosta efektan i sve ostalo bilo bi suvišno.

Slika 149 Modni predlozi Nataše Blair: Crvena kao afrodizijak

Popodnevna šetnja u školskom fazonu. Udobnost je uvek na prvom mestu

Za hladnije prilike crveni kaput je prelep izbor. Uparila sam ga sa crvenih štiklama i jednostavnom haljinom. Takođe ga možete nositi i sa crvenom haljinom, ali onda pored toga ne treba preterivati.

Slika 232 Modni predlozi Nataše Blair: Crvena kao afrodizijak

Kaput i cipele sa običnom haljinom čine outfit veoma interesantnim

Sem odeće mnogo volim da nosim i crvene detalje, ili recimo torbe. Taman zimski outfit sa crvenom kapicom takođe je jedna mogućnost da od nečeg običnog napravite nešto interesantno. Umesto kape možete staviti i crveni cvet u kosu, ali ako je zimsko doba onda bi kapa bila bolji izbor.

Slika 327 Modni predlozi Nataše Blair: Crvena kao afrodizijak

Kad je reč o detaljima, crvena je uvek efektna

Ako pričamo o  sakoima, jedan u crvenoj boji nikako ne bi bio višak. Sem što bi bio prigodan za malo formalnije prilike, takođe svojom bojom otvara mogućnost kombinovanja i za one neformalne. Meni se jako sviđa kako ide sa Burberry čizmama za kišu i clutch torbom. Ako ne biste nosili takve čizme, uvek se možete odlučiti za neki leopard print detalj, koji se sa crvenim odlično slaže.

Slika 424 Modni predlozi Nataše Blair: Crvena kao afrodizijak

Crvena se dobro slaže sa raznim tipovima printa

Ako su svečanije prilike u pitanju, izabrala bih ovakvu haljinu sa malo detalja, ali u vatreno crvenoj boji. Sem toga što volim dugačke haljine, jer daju poseban glamur, sviđa mi se što je veoma lepršava i udobna. U ovom slučaju stavila sam i akcenat na šminku, bila je malo jača, a kosu sam ostavila da slobodno pada.

Slika 516 Modni predlozi Nataše Blair: Crvena kao afrodizijak

Budite princeze kad god vam se za to pruža prilika


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments