Pretoplo je i konačno je došao red na haljine. Najudobnije su one lepršave i široke. Obožavam ovu boju i volim sa njom da kombinujem razne detalje. Ovog puta je to denim torba i podignuta kosa.

19 Modni predlozi Nataše Blair: Haljine, haljine, haljine!

Šarena cvetna haljina za topliju sezonu

Pastel je uvek sa nama, pogotovo u letnjim sezonama. Volim kad haljina nema rukave i bretele, onda se osećam najprijatnije. Ističe ženstvenost i lepotu vrata, iako je kosa spuštena.

27 Modni predlozi Nataše Blair: Haljine, haljine, haljine!

Pastelna haljina bez bretela

Ne mora da je pastelna, ali tirkizna boja je uvek prelepa. Ovakva lepršava haljina je pogodna za razne prilike, a ja sam se ovog puta odlučila za štikle u svetloroze boji. Mali pojas stavlja samo veći akcenat na struk, a ja uvek volim da ga istaknem.

35 Modni predlozi Nataše Blair: Haljine, haljine, haljine!

Tirkiz u boji mora

Kao mogući detalj – tu je uvek neka vintage košulja, ovog puta vezana oko struka. Budite maštoviti i sa starim stvarima, nekad izgledaju mnogo bolje nego one iz novih kolekcija.

47 Modni predlozi Nataše Blair: Haljine, haljine, haljine!

Vintage košulja kao detalj

Naša dizajnerka Ana Ljubinković stvarno ume da jednu stvar napravi ekstravagantnom u veoma elegantnom smislu. Obožavam ovu haljinu i oblačim je kad god za to imam prilike, pa čak i na ravnu obuću.

55 Modni predlozi Nataše Blair: Haljine, haljine, haljine!

Biseri su uvek u modi


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments