Konačno nam je stiglo proleće i možemo da se upustimo u kombinovanje boja, dezena, detalja i svega što nam padne na pamet. Ne bojte se da eksperimentišete i isprobavate. Ja sam za ovaj outfit imala mnogo inspiracije i veoma mi se svideo krajnji ishod. Prolećne nijanse crvene i roze savršeno su se uklopile sa dodatnim malim detaljima.

128 Modni predlozi Nataše Blair: Prolećno cveće

Od raznih detalja autfit postaje pravi prolećni

Uvek volim da nosim sunčane naočare kad za to imam mogućnosti, a ovog puta ove u stilu šezdesetih činile su mi se najprikladnijim, pogotovo zato što su u beloj boji.

223 Modni predlozi Nataše Blair: Prolećno cveće

Naočare - za drugačiji efekat autfita

Bez cvetnih detalja ova kombinacija ne bi bila ono što jeste. Uvek možete da se igrate kosom i da to na kraju ispadne nešto totalno drugačije. Ovo je jedan primer.

324 Modni predlozi Nataše Blair: Prolećno cveće

Cveće za proleće

Kao i uvek, cipele su veoma važan detalj. Odlučila sam se za štikle, ali i neke ravne bi išle sasvim dobro. Ja bih se odlučila za neke jednobojne – zbog čitave koncepcije izgleda.

419 Modni predlozi Nataše Blair: Prolećno cveće

Cipele su uvek važne

I naravno, kao neizbežan faktor, tu je osmeh. Uživajte u ovim predivnim danima i smejte se do suza.

522 Modni predlozi Nataše Blair: Prolećno cveće

Osmeh - za još lepši izgled


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments